.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Секс след 5 часа

Така. В 12.1. Аз свърших момче съм. След това уринирах. Към 5 пак уринирах и към 6.7. Правихме секс с приятелката ми. Доколкото знам спермата бързо изветрява може би час два. Какво бихте казали вие приятели дали има някакъв шанс. След кто 2 пъти съм уринирал.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Според мен няма шанс

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ronaldinio337 Виж мнението
    Така. В 12.1. Аз свърших момче съм. След това уринирах. Към 5 пак уринирах и към 6.7. Правихме секс с приятелката ми. Доколкото знам спермата бързо изветрява може би час два. Какво бихте казали вие приятели дали има някакъв шанс. След кто 2 пъти съм уринирал.

Я пак?

И според мен няма шанс. Дано да си права все пак от. 12. Или 1. До. 6.7. Има много време. Благодаря за корекността.. А за деугите дето ходят да се бъзикат с ко каза ко ти луд ли си да се факат... няма място за сърдене питам като човек.. не да ми се ебавате тук.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от baby_baby Виж мнението
    Според мен няма шанс
    Защо изостави темата в твоя чест

.
    Последно редактирано от Judyyy : 04-18-2016 на 19:33

Миналата седмица четахме за "ОСПЕРМЯВАНЕ НА ЧЕРВАТА ", сега чета за изветряване на сперма...Други ден дано напишете тема за срок на годност на гениталите след сефте.
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

Положението е наистина жалко, когато хората спрат да те мислят за трол и просто те приемат за дебил

Цитирай Първоначално написано от ronaldinio337 Виж мнението
    Понеже въпроса е сериозен, та и аз да ти отговоря.
    Завси как си свършил. Ако ти го е глътнала няма проблем, може веднага пак да и го вкараш.
    Иначе евала че ти дава без гума.

Мега фен Аватара на solo_
    Цитирай Първоначално написано от leo_N Виж мнението
    Понеже въпроса е сериозен, та и аз да ти отговоря.
    Завси как си свършил. Ако ти го е глътнала няма проблем, може веднага пак да и го вкараш.
    Иначе евала че ти дава без гума.
    В каналчето остават минимално количество сперма...

Цитирай Първоначално написано от solo_ Виж мнението
    В каналчето остават минимално количество сперма...

Мамка му, трябваше да напиша сериозен в кавички. Ей, пак приехте нещата на сериозно.
    Другия вариант да си топне в оцет 9 грауса с добавено лимонтузу. Гаранция че няма да има оцелели.

Monstunter
    Guest
    Не е толкова лесно да се забременее не се притеснявай.

---------------------------------------------------------
    https://www.neobux.com/?rh=53746F696F6D6F746F3930 Едноминутна (безплатна) регистрация помагаща за дарение.Благодарим за отделеното време!

Цитирай Първоначално написано от Monstunter Виж мнението
    Не е толкова лесно да се забременее не се притеснявай.

---------------------------------------------------------
    https://www.neobux.com/?rh=53746F696F6D6F746F3930 Едноминутна (безплатна) регистрация помагаща за дарение.Благодарим за отделеното време!
    Ако пък толкова се притеснява да чука само когато мацката е в цикъл, за да е по-спокоен.
    Иначе желаещи да го отменят през останалото време и нямащи притеснение че могат да станат татковци, лесно ще намери. Както се казва: приятел в нужда се познава.
    Последно редактирано от leo_N : 04-19-2016 на 11:14

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си