.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Hybrid View

Мега фен Аватара на Dwyd96
    Цитирай Първоначално написано от eol Виж мнението
    butthurt?!
    Въпреки че съм агностик, когато някой ме поздрави по подобен начин, аз му отвръщам както е прието. Знам че това е нещо чуждо за теб, но се нарича ВЪЗПИТАНИ и УВАЖЕНИЕ КЪМ ТОВА В КОЕТО ДРУГИТ ВЯРВАТ

Цитирай Първоначално написано от Dwyd96 Виж мнението
    Въпреки че съм агностик, когато някой ме поздрави по подобен начин, аз му отвръщам както е прието. Знам че това е нещо чуждо за теб, но се нарича ВЪЗПИТАНИ и УВАЖЕНИЕ КЪМ ТОВА В КОЕТО ДРУГИТ ВЯРВАТ
    Butthurt...очевидно. Явно и разума ти е нещо чуждо за теб. И не дават пет пари за простотиите, в които вярват другите, защото религията не е заслужила моето уважение, което явно и на тебе ти е далече, щом се примиряваш, значи си поредния безпринципен и безхарактерен човек, какъвто е агностика по принцип. Choose side motherfucker. Не знам как разбра кое е прието, някъде да го пише или?!? То е прието и да се спазват пости и някакви религиозни обичаи, ама ти надали ги спазваш, така че се спасявай. Както казах и на другия миндил, ако отидеш в арабските страни и започнеш да отговаряш на техните си "приети" мюсюлмански глупости, тогава ми се обади, не се опитвай да ми се правиш на толерантен и не знам си какво. Айде къш...

А, да... както казах християни и разни тролове НЕ са добре дошли тук, така че си ебете майката някъде другаде

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си