.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от martiriz Виж мнението
    Не е така, просто не попадаш на правилните. Не си прави изводи за стадото само заради една-две овци.
    Е как да повярвам в това, в случай че и най-близките ми приятели ме лъжат ?

Цитирай Първоначално написано от the dreamer Виж мнението
    Е как да повярвам в това, в случай че и най-близките ми приятели ме лъжат ?
    Изхвърли ги от живота си, за да не се тормозиш с тях и поеми по своя път. Запознавай се с нови хора, дерзай. Намери си хоби, занимавай се с нещо. Ще попаднеш на правилните хора, когато това трябва да се случи; когато е писано да се случи. Дотогава можеш само да страниш от тези, които ти вредят. Винаги има различни, винаги ще се намерят страхотни хора, които не биха те предали, но не биха и те лъгали, когато грешиш. Просто трябва да си търпелив и да имаш вяра, че това ще се случи.

Мега фен Аватара на an7raks
    винаги ще се намерят страхотни хора, които не биха те предали, но не биха и те лъгали, когато грешиш. Просто трябва да си търпелив и да имаш вяра, че това ще се случи.
    Можеш да кажеш, че винаги ще се намери кой да те подхлъзне, но да намериш някой, който на всяка цена ще бъде искрен с теб си е въпрос на някакъв доста голям късмет.

Изхвърли ги от живота си, за да не се тормозиш с тях и поеми по своя път. Запознавай се с нови хора, дерзай. Намери си хоби, занимавай се с нещо. Ще попаднеш на правилните хора, когато това трябва да се случи; когато е писано да се случи. Дотогава можеш само да страниш от тези, които ти вредят. Винаги има различни, винаги ще се намерят страхотни хора, които не биха те предали, но не биха и те лъгали, когато грешиш. Просто трябва да си търпелив и да имаш вяра, че това ще се случи.
    Имам си хобита и занимания, постоянно се запознавам с нови хора. Надявам се да попадна на "правилните".

Имам си хобита и занимания, постоянно се запознавам с нови хора. Надявам се да попадна на "правилните".

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си