Първоначално написано от Supermassive____ педалска но 109 души са съгласни с мен
Първоначално написано от stalker681 педалска но 109 души са съгласни с мен 109 са съгласни с теб и всички останали хора на Земята са против теб
Първоначално написано от YoungBloodZ 109 са съгласни с теб и всички останали хора на Земята са против теб ей чуй ме мазно лайно такова 109 са със него още хора ще поглеждат темата и ще са със сталкер681 и аз мисля че кристияните са напаст
Първоначално написано от Жорето Кучков ей чуй ме мазно лайно такова 109 са със него още хора ще поглеждат темата и ще са със сталкер681 и аз мисля че кристияните са напаст Вече наистина мисля че соло е прав, че Жорето Кучков е сталкер
Първоначално написано от YoungBloodZ 109 са съгласни с теб и всички останали хора на Земята са против теб а й това го казва най мазното гейче във вселената
Първоначално написано от Жорето Кучков а й това го казва най мазното гейче във вселената ти си тоя с педалския ник!
Първоначално написано от YoungBloodZ ти си тоя с педалския ник! убий тъпака с мълчание това ще посъветвам сталкер681
Правила