- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за предишния потребител спрямо коментарите му в раздела? [3]
страх го е да комуникира с някого в по-лична среда и затова сере кретенски мнения под път и над път
Сам се ограничава, съответно и възможностите си. Тъп филм откогото, ако излезе, ще успее да се вземе в ръце и бъдещето си промени. Късмет !
^ Някакъв нов потребител. Нямам впечатление/мнение от/за него.
off-topic: по всичко личи, че форумът много се е обновил в последната година.
Свестен типаж, от това което съм мяркал.
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Въпреки че е ветеранче във форума, не съм го засичала досега, или поне не помня. Обаче подписът му много ми харесва!![]()
Мненията й във форума ми допадат. Стойностни и на място.
.......................
п.п. моля някой да поства след мен за да ви отпусна още точки
Изглежда свястна и леко странна
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
давам ти тогава много .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .........................
Че малко ли са![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Аз съм :д
Поне тоя профил не ти го знам (или си ново като цяло :д), но от малкото видяно - има материал в главата =]
Ново съм, благодаря.Не мога да го твърдя със сигурност, но ми изглеждаш обещаващо човече.
добро момиче е направи ми добро впечатление
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Предполагам, че повече очаква 2-ри май (и официалното честване на 140 г. от Априлското въстание), отколкото 1-ви май (Великден).