И така. Преди няколко месеца се запознах с едно момиче от общи познати. Виждали сме се още миналото лято, но нищо, говорили сме си, но даже фейсбуците не сме си имали. Преди около 3 месеца на едно събиране с приятели обаче се случи нещо между нас. По всичко личеше, че между нас имаше някакви искри и така след това започнахме да си пишем. Писахме си всеки ден, излязохме няколко пъти само двамата, но нищо не се случи. Помислих си, че нещо не ме е харесала и след известно време, спряхме да си пишем толкова често и излизахме с общите ни познати само. Преди месец обаче, пак имаше искри между нас на едно събиране и пак започнахме да си пишем всеки ден. Всеки път когато се разберем да излезем обаче нещо се случваше и пропадаше всичко. Ако се видим, е в компания и тя изглежда е срамежлива и не си говорим толкова свободно както когато си пишем. И не е само аз да и пиша, даже постоянно тя ми пише първа, но ако вметна някой намек и тя се смее, същото се случва и ако случайно (защото и аз съм малко срамежлив) направя намек и когато се виждаме пак се усмихва само или казва нещо с което нито отвръща на намека ми, нито пък ме реже. Бяхме на гости на приятели, останахме там да спим, но нищо не се случи, въпреки че бяхме на едно легло. Странно ми е всичко, не изглежда да е срамежлива, напротив, но всичките и действия с мен са някакви срамежливи недомлъвки и не мога да разбера харесва ли ме или не, а не искам да направя по-сериозна крачка и да ме резне, защото да кажем, че ми се случва често и вече малко ми писна и не искам пак да остана с пръст в уста...

Е какво мислите? Ако има значение и двамата сме на по 20 години.