.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 3065

Hybrid View

Мега фен Аватара на divergent
    Цитирай Първоначално написано от MalePan7her Виж мнението
    Бих целунал divergent ако не е с наднормено тегло и не е грозна като лелка с брада в мензис.
    За втори път се интересуваш от теглото ми, време е да разкрием загадката. Варирам между 52-55кг. За външния вид, от тези от форума, на които съм пратила снимка, оплаквания не съм чула. По-добра реклама не мога да си направя. Заповядай във фенклуба.

Голям фен Аватара на MalePan7her
    Цитирай Първоначално написано от divergent Виж мнението
    За втори път се интересуваш от теглото ми, време е да разкрием загадката. Варирам между 52-55кг. За външния вид, от тези от форума, на които съм пратила снимка, оплаквания не съм чула. По-добра реклама не мога да си направя. Заповядай във фенклуба.
    Официално не съм във фенклуба защото не съм ти видял снимката. От скоро си и не съм те виждал. Време е да се разкриеш защото аз съм ветеран и познавам всички тук. Прати да те видя колко ненаднормена си. Ама хехх чакай малко! 55 кг ти за да си толкова трябва да си поне 185-187 санта! Ужас. Ако не си с подобна височина значи ти трябва кардио, фитнес и протеин. И фет бърнър.

Мега фен Аватара на solo_
    Цитирай Първоначално написано от MalePan7her Виж мнението
    Официално не съм във фенклуба защото не съм ти видял снимката. От скоро си и не съм те виждал. Време е да се разкриеш защото аз съм ветеран и познавам всички тук. Прати да те видя колко ненаднормена си. Ама хехх чакай малко! 55 кг ти за да си толкова трябва да си поне 185-187 санта! Ужас. Ако не си с подобна височина значи ти трябва кардио, фитнес и протеин. И фет бърнър.
    Какво за гледане има, MalePan7her?
    divergent е просто човек...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си