- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дойде време и аз да сгазя лука..
Добре, моя грешка. Но твоята грешка е че веднага смени от 17 на 19. Малък лъжец. Пак съм с толкова години по голям, че когато ти си се родила аз бях втори клас.
Първо - ще ти отговоря на всичко.Животът ми не се върти около нея тъй като имам и свой личен.Излизам постоянно,тренирам кикбокс (преди 3 месеца се преместих,преди това тренирах други бойни спортове)..и няма как да кажеш,че тя ме ограничава тъй като съм бил по 3 дни на хижи и прочие и никога не ми е казала нещо навъпреки,камоли да ме пита къде и какво съм прав с цел заяждане.И не знам защо спред теб да си с една жена означава да си педал?Значи ако си хвана комшията Гошко тогава ще съм хетеро,само щото няма цикъл,така ли?Крехката ми възраст,както ти я наричаш отдавна е пречупена, защото от 10 годишен ми се е налагало да се оправям сам по една или друга причина и така не само ти си минал през ПОМИЯ - и за нас има,спокойно!Относно там слабостта не знам си какво беше - Нямаше ме с по 2 месеца в Русе и ти гарантирам,че не е спала с никой.От къде го знам ли?Първо имам и доверие.Второ, тя самата ми го е казвала.Трето , Русе е 8 крачки а аз се познавам с голяма част от хората там (покрай спортовете)!Сам си направи съпоставката - Пловдив е 400 хилки и днес като се наебеш утре знае целият град,а там са едва 70 хил.За портефейла?Не е такава.Колкото и да не ти се вярва има и такива.Лятото ми се сърдеше,че и плащам сметката и то сериозната..Не е от най-богатите семейства,както и аз и никога парите не са ни били цел номер едно в живота!
На 2рия ти отговор да ти отговоря:
Да кажеш,че аз съм разболял баба си,след като нямаш никаква представа за мен и нея?Ако беше пред мен със сигурност нямаше да съм ти такъв симпатяга.Цял живот съм бил до баба си,просто егн-то и (както на всяка друга жена на нейната възраст) взе да се обажда.Откриха и диабет,а тя самата си е с надномерно тегло.Счупи си крака преди известно време и сега и е трудно да се придвижва.Сложи кръвното,диабета и това,че цял живот е била на крак (работеше в текстилна фирма) и ето ти как се е "състарила"..Виждам,че говориш че не си виждал момиче, което да се премести да живее при приятеля си като няма пари?Е, аз познавам такава!Момичето от Смолян дойде в Пловдив с приятеля си (на моите години,страшен пич и бивш колега).Първите два месеца докато Васето вземе пари как мислиш,че им е било?А и сега не живеят в Сизър Палас,но са двамата и се справят..
П.С - Само като ти видя отношението към жените и разбирам,че ти един ден няма да си щастлив (не го приемай като обида), просто ти така си го правиш.Не можеш да се държиш по начин "На тая ша и са цепя в устата в гъза" и да очакваш нормално отношение.Така се държах 8-ми клас,когато хормоните ми бушуваха и бях келеш,а до колкото ти твърдиш си поне 25+,което говори много лошо за теб, така че ако не ти се получават връзките е с причина.Както и да е,благодаря за мнението ти все пак..в крайна сметка чух и друга гледна точка, от която да си правя изводи.Ако изям дървото случайно поне ще можеш да ми кажеш " Казах ли ти "![]()
Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...
Опитах се да ти помогна, честно казано ти си такова хлапе, че дори не схвана какво ти обяснявах, не знам явно си в състояние на афект. Прочети го като се успокоиш, или всъщност недей, все ми е тая! Никола Тесла добре го е казал, но тъпир това няма как да го знае. И какво значи, че "няма да съм ти симпатяга". Не съм педал, че да искам да си ми сипматичен. Ако намекваш, че си много страшен, това съм го чувал и преди, не си прави труда изобщо. Отиди да живееш при приятелката ти, аз това предлагам, бъди и снабдител цял живот, нервирай се цял живот, представяй си, че много се обичате и всичко е чудесно и преглъщай поредната доза отрова, докато аз ще отида, ще я изчукам и след това ще си легна на спокойствие сам вкъщи и ще си релаксирам чудесния живот.
MalePan7her
ти си толкова тъпо парче че ако някой започне да те слуша ще направи най-голямата грешка в живота си
Виж Роналдо например, най-великият футболист в света - детето му е от инвитро. Платил е на курва да му го износи 1 милион паунда. Свинята дори решила да плямпа по вестниците. Аз ако взема 1 милион паунда ще си държа устата затворена завинаги. Това само жена може да го направи да е толкова НАГЛА да иска още. Но не очаква жените да ме разберат. ТИ си в групата на жените затова няма да разбереш. Гледай му филма да видиш истината за семейството и т.н. че може да съществува без майката!
Не, въобще не сгреших. Бях ти погледнал профила още вчера и пишеше, че си от мъжки пол. Затова и умишлено визирах, че си жена в мъжко тяло.
Ако мъжеството на мъжа бива диктувано и определяно от жена, то значи е педал, защото не може жена да каже кое е мъжкото според нея тъй като тя никога е нямала кур и мисли от нейната си изкривена перспектива.
Мъж те правят решенията, които ти запазват честта и достойнството
Това не ме притеснява ни най-малко. Няма как да се обидя, че съм тъпо парче в очите на Любо Казановата.
Пантера,разликата между мен и теб е,че ти живееш за пари, а аз от пари.Ще ти светне един ден като осъзнаеш колко къс е живота и разбереш,че катафалка ремарке няма.Там няма да има значение дали Роналдо ти е дал 1 милион да му износиш копелето,дали си ебал Марийка от другата махала в гъза или колко си извъртял..
https://www.youtube.com/watch?v=wWPOG_hxkTE - ЕТО ТОВА Е БОГАТСТВО - нещо,което ти едва ли ще разбереш,водейки материален живот и мислейки повърхностно...Все тая,дори не знам защо се опитвам да ти обясня.А сега отивам да си дооправя из вкъщи, защото "змията" (както ти ги визираш) е решила да хване влака и пътува към Пловдив на гости.Отивам да ме "натрови с лъжи"Със здраве!
Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...
Пари се вадят за да се харчат, аз си ги харча за себе си и за скъпи прищявки. Ти ги харчи за прищявките на путката, която аз ще зачервя.
Напиши в гугъл "mangina" и виж определението.
Не, наистина съм сериозен и не знам кое е толкова фрапантното. Трябва да имам мнение като на останалите ли? Дължа обяснение на света защо мисля по този начин ли? Ти коя си? Не ти дължа нищо. Уважавай личното пространство и живот на хората.
Ако твърдиш, че не мисля можеш поне да се обосновеш, а не да правиш hit and run типично или за страхливец, или за Интернет трол анонимниче или за провокатор, който иска да ти събуди интереса. Можеш да ми събудиш интереса с интелект, но не и с поведение на планинска коза...
Добре, чакай да си отбележа в тефтерчето с бисерите. Готово записах си.
Абе едно не мога да разбера.Как хем си мега плейбоя,хем си по-активен от модераторите??
..нЕма връзка нещо тука..
Или по скоро е прекъсната връзката във логиката ти. Как съм плейбоя и в същото време съм по активен. Първо активен съм ден два. Второ, кой ти каза или как смяташ, че плейбоите не са хора, те са някакви извънземни, които нямат нужда от почивка. За мен това е почивка всъщност, като курорт. Стоиш анонимен, говориш тъпотии, след това се дисканектваш и си тръгваш и никой не ти държи сметка.