- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Секс, целувка, прегръдка, разговор или си тръгваш
всичко без тръгването!![]()
Разговор.
Аз знам, че тя е на много по-високо интелектуално ниво от мен, тъй че ще си тръгна, защото нищо няма да разбера от сложните и термини!
Владея чужди езици, макар че "просташкият" ми създава малко проблеми при изговора, но за теб специално ще се упражнявам..
целувка
Разговор.
Психично болен съм и не мога да разговарям с момичета, тъй че тръгвам си.
Ще му дам няколко съвета, така де, разговор.
Разговор
разговор
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
целувка
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Разговор.
разговор
разговор
секс!
Разговор май
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !