Първоначално написано от inewton Аз също. И също мисля, че наличните Евангелия са недостатъчни, но с това разполагаме. А богомилството има християнски основи. Как го съвместяваш с исляма? къде съм го направил? просто споменавам че имам и бледи познания върху исляма.
Първоначално написано от RagioL къде съм го направил? просто споменавам че имам и бледи познания върху исляма. Не знам. Разбрах, че си мюсюлманин и затова питам. Няма значение. Какъвто и да си, при всички случаи си иноверец.
Първоначално написано от inewton Не знам. Разбрах, че си мюсюлманин и затова питам. Няма значение. Какъвто и да си, при всички случаи си иноверец. http://i.imgur.com/wr96RHM.jpg
Първоначално написано от inewton Не знам. Разбрах, че си мюсюлманин и затова питам. Няма значение. Какъвто и да си, при всички случаи си иноверец. не съм мюсюлманин а предвид интереса ми към кабала вземе да се окаже че имам еврейска жилка
Първоначално написано от RagioL не съм мюсюлманин а предвид интереса ми към кабала вземе да се окаже че имам еврейска жилка Ясно. Малко ислям, малко богомилство, малко кабала. Това не е вярване. Това е шарлатанство.
Правила