- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- КРАЙ - срещу индустриалното месо
какво значи "хуманно" мойто момиче
тая дума е измислена от хората да залъгват такива като тебе
втълпено ти е, проектирано ти е в съзнанието от институции и медии какво трябва визуално да значи тая дума за да бъдеш спокойна когато ножа прерязва поредното гърло
в последните години бях няколко пъти на прасе и на прасета
уж хуманното колене въобще не ми се виждаше хуманно щото немърливите хора по оборите и селата колят нещо си обаче това колене се превръща в 30 минутна касапница и гонитба на свиня из двора пръскаща кръв навсякъде, удряна с чукове и гонена от 2ма мъже с ножове
за това ли не ти е жал, ти си луда и неинформирана и нищо не знаеш тогава
къде къде по хуманно е машинно и прецизно да убиват животни за секунди и където от 100 броя само 5 -10 ще се мъчат при пропуск от машината
а колкото до откъснатите глави на пиленцата хвърлянето им живи в кофа това няма как да бъде практика
има регулации, стандарти, и прочие за легален бизнес, склонен съм да вярвам че това са частни случаи и отделни фабрики в които контролът не е на ниво
ти знаеш ли колко хиляди фабрики има в които пък не хвърлят живи пилета на боклука а предварително си ги убиват примерно или там правят квото трябва да се прави
просто за кво да снимат фабрики в които има правила
пак ти казвам да мислиш малко по реално относно това защо си спряла месото, а именно защото е кашеста пихтия която наподобява на пиле а не щото е расло в тъмнина
Последно редактирано от LoadRunner : 05-03-2016 на 21:11
Първо напърво аз съм мюсюлманка. Не ям прасета. Второ в нашата свещенна книга е записано точно как се коли курбана с остър нож отсича се гърлото. Няма гонидби дяма стрелби няма забити брадви. Та моето семейство такова месо яде носят ни го от село или си го замръзямаме от село. А пък аз лично не ям вече защото така се чувствам по - добре. Мисля че вие трябва да си оправите коленето.
https://i.ytimg.com/vi/vjrvUZr-Dcg/maxresdefault.jpg хахахахахахахаа
ебати колко си тъпа
вие как сте го правили у ваштуу селио не ме ебе
аз ти казвам как хората в света аре да кажем балканците как го правят, а щом те (ние) така го правим значи по целия свят болшинството така го правят по къщите си т.е. на който колкото са му възможностите
заслужаваш да те вържа в кочината за наказание за тъпотата ти
и като не ядеш прасета ко расистка ли си, гледаш само пиленцата и се биеш в гърдите колко си хуманна
жалко е че пак го казвам
бахти колко си тъпа и ирационална
"НИЕ" уоооу
смятай
паднах направо
смаян съм
потресен
добре че те провокирах да напишеш това мнение
поне повече хора да разберат за съмнителния ти интелект който си отгледала у вашту село което впрочем е у българия
помачка
аре сега малко да се разведрим че се ядосах
https://www.youtube.com/watch?v=6oz8GgxZt1E
абе не е вярно бе
и това, че ги гледат в ужасни условия през целия им живот - също трябва да те засяга
Защото това не е естествената среда на кравите.
А иначе ловинфекта каза, че няма да яде месо от такива ферми по двете причини. ! А че селяните са още по зле- не я интересува. Тя не купува от тях месо. убива си го сама!
ами да, мен не ме притеснява това защото това си е индустриално месо
то е проектирано да бъде заколено, продадено и тнт в огромни количества
за да се направи такава цена че дори и ти да можеш да си купиш
мен ме притеснява само факта че месото е изкуствено заради хормоните и некачествената храна
което влиае пряко на хората, ако не беше така нямаше да недоволствем щото иначе ако нямаше поточни линии нямаше да има и милиони бройки и такава поносима цена и най-вероятно месо щеше да се яде веднъж седмично
като едно време
пак си прилагаш дебилството
не адвокатствай, тя сама си го е написала
"Не ме е жал и за животни отгледани по нормален начин и заколени по нормален начин"
а това че тя самата не знае какво е нормален начин я прави тъпа и неинформирана
т.е. сляпа, расистка, мърла
циганка
турска чикия
еми ти тук се 3баваш.
Кой си ти, че да го проектираш бе?
Аз кво ти говоря, за естествено развитие. Ти еволюция знаеш ли кво е?
Не може да проектираш едно животно, което милиони години е живяло на полето - в завод, 2 на 2 метра двор при извергски условия на живот.
Кой си ти < БОГ?
Ххаххаха