Първоначално написано от smilegirl12 амии малко изморена и тъкмо се изкъпах ти ? Оправям се да излизам и довечера на работа
Първоначално написано от baby_baby Оправям се да излизам и довечера на работа ohh gorkata s tazi rabota...vsqka vecher li si
Първоначално написано от smilegirl12 ohh gorkata s tazi rabota...vsqka vecher li si Четвъртък , петък , събота и неделя ама няма начин трябва да се работи
Първоначално написано от baby_baby Четвъртък , петък , събота и неделя ама няма начин трябва да се работи дамм
Първоначално написано от baby_baby Четвъртък , петък , събота и неделя ама няма начин трябва да се работи айде айде не се оплаквай... аз работя 5 дена в седмицата
Първоначално написано от YoungBloodZ айде айде не се оплаквай... аз работя 5 дена в седмицата тя не се оплаква ...
Първоначално написано от smilegirl12 тя не се оплаква ... Тя се гордее!
Първоначално написано от smilegirl12 тя не се оплаква ... Първоначално написано от baby_baby Четвъртък , петък , събота и неделя ама няма начин трябва да се работи тая "сад" емотикона на какво ти прилича?
Първоначално написано от YoungBloodZ тая "сад" емотикона на какво ти прилича? На мързел.
Първоначално написано от YoungBloodZ айде айде не се оплаквай... аз работя 5 дена в седмицата А аз по 6.
Първоначално написано от persil А аз по 6. и аз можеше да работя по 6 за повече пари но се отказах
Първоначално написано от YoungBloodZ и аз можеше да работя по 6 за повече пари но се отказах Ми да ти кажа още малко и мисля да сменям работата...
Правила