Първоначално написано от pe6oskeiborda кажете ве аз съм на четвърт век почти Знаеш ли защо не искаш моя снимка?
Първоначално написано от YoungBloodZ ко да казем? на колко сте Първоначално написано от solo_ Знаеш ли защо не искаш моя снимка? да защото не мисля че ще видя нещо което ме интересува
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
Първоначално написано от pe6oskeiborda на колко сте да защото не мисля че ще видя нещо което ме интересува Заради Indistinct! Тя ти е казала, че съм и пратил фалшиви снимки... И ти сега мислиш, че и на теб ще пратя и ще те излъжа, окей?
Първоначално написано от solo_ Заради Indistinct! Тя ти е казала, че съм и пратил фалшиви снимки... И ти сега мислиш, че и на теб ще пратя и ще те излъжа, окей? за какво ми е да ти гледам снимките изобщо
Първоначално написано от pe6oskeiborda за какво ми е да ти гледам снимките изобщо solo prosto si nabiva filma
Първоначално написано от smilegirl12 solo prosto si nabiva filma Хваща ме параноя, защото Indistinct е змия! Знам го от личен опит.
Първоначално написано от pe6oskeiborda за какво ми е да ти гледам снимките изобщо Защото аз съм чуждоземна.
Първоначално написано от solo_ Защото аз съм чуждоземна. верно има и хубави транс жени но не си мой тип характер
Първоначално написано от pe6oskeiborda верно има и хубави транс жени но не си мой тип характер Добра съм и съм сладка.
Правила