Цитирай Първоначално написано от MalePan7her Виж мнението
Значи и аз съм сериозен , много хора страдат заради подобни простотии, наскоро един лигльо от София княжево май беше отишъл да разчиства сметки с пистолета на вуйчо си и сега вуйчо му е в затвора и всички които притежават оръжие в България усещат анален тласък. Ако темата не е тролска, което ме съмнява, понеже няма как да имаш пистолет, освен някоя газова тъпотия да е, не пречуквай баща ти с каквото и да е оръжие законно. Ползвай просто някой метален прът или дъска, защото по този начин го слагаш и на всички останали които нямат касателство с твоят случай. Просто му играй сопата, желязо или нещо такова върши работа. Но моя съвет е да изтраеш и да се разкараш оттам, да не убиваш, най мноо му играй един бой в мутрата да са кротне и след тва изчезвай когато имаш възможността.
Ако беше толкова лесно... Пистолета не е кой знае какво, малък е и е от много време в мен и е перфектен за убиване! Аз не искам да е с лопата, защото ще стане бавно и за мен ще е ужас, тъй кат досега не съм убивал човек. Аз мисля, че с пистолет е много по лесно! Това от което ме е страх, е присъдата... Аз ще кажа, че е било при самозащита (което ще е вярно) и ще си призная всичко.

Основно въпроса ми е колко години ми биха лепнали?