- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- РАЗСТРЕЛ НА БАЩА
Бе не си струва, ти глупав ли си, дори да не ти тежи на съвестта цял живот (малко възможно) и дори да ти е 1 година времето в затвора ти от там ще излезеш адски травмиран, ако не и луд. Ти и 1 месец да стоиш няма да излезеш с всичкия си, шега и преувеличение ти се струва... Аз съм прекарвала 24 часа и то добре, че ме изкараха преди да минат 24, защото наистина откачаш просто. И други приятели имам, които са прекарвали 24 часа, те също могат същото да потвърдят- ужасно е, много по- ужасно от колкото можеш да си представиш, ама много, поради много много причини...Представям си 2-3 години да лежиш- най- малкото ще се обезличиш, ще изгубиш себе си и човешкото в теб,най- малкото заради липсата на свобода, а ако не си бил истински престъпник- ще излезеш като такъв... Освен това работа адски трудно ще си намериш, а докато си намериш и разсъдъка и нормалното поведение сред/ към хора да не говорим. Много трудно ще си стъпиш на краката и материално и психически. Щом е при самозащита вземи си електрошок, удари му един ток и извикай полицията да им разкажеш, защо трябва да си проваляш целия живот и бъдеще...