Първоначално написано от crazyfenka с тебе май сме се виждали и мисля че имаше вежди като моите или те бъркам
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
Първоначално написано от pe6oskeiborda с тебе май сме се виждали и мисля че имаше вежди като моите или те бъркам Не знам какви са ти веждите
Първоначално написано от crazyfenka Не знам какви са ти веждите мноого големи красивата черта са ми
Първоначално написано от pe6oskeiborda мноого големи красивата черта са ми Моите са хубавки !
Първоначално написано от crazyfenka Моите са хубавки ! дай да ги видим?
Първоначално написано от YoungBloodZ дай да ги видим? Дайте да видя вашите
Първоначално написано от crazyfenka Дайте да видя вашите http://imgur.com/jEcuBtX тука съм в имението на Ел Чапо, навремето
Първоначално написано от crazyfenka Дайте да видя вашите е айде сега ние не сме интересни
Първоначално написано от crazyfenka Моите са хубавки ! твоите бяха оранжеви като на дива котка нали! рроааааа или те бъркам с една я прати пак
Първоначално написано от pe6oskeiborda твоите бяха оранжеви като на дива котка нали! рроааааа или те бъркам с една я прати пак Не бе ! розови са
Първоначално написано от crazyfenka Не бе ! розови са яяя тебе май не съм те скивал айде да менкаме !!
Правила