- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Вързване и бой преди секс (АНКЕТА)
Да, зверски много я бия когато ме ядоса, за наказание при вина
Да, зверски много я бия постоянно, обичам наказание за профилактика
Правил съм го, ама вече не, понеже ми става жал
Не я бия, но ми се иска (гледах 50 шейдс оф грей)
Не я бия, защото съм педал
Не я бия, защото съм педал, обаче ще стана мъж и ще я почна, че ме нерви и ми писна
Интересно ми е какво мислят останалите по тази тема. Аз ще си призная имам садо мазо наклонности, то всъщност хах не е садо мазо ами е садистични наклонности ! Един вид обичам да бия аз момичетата преди секс. Интересното е че всички се възбуждат зверски много, обаче не като ги галя а като ги бия ! А преди това ми повтарят как това не било мъжко !
Вързвам ги със средства които няма да напиша поради съображения за моя сигурност ! Вързвам ги и ги пердаша здраво по дупетата, понякога е било толкова силно че е имало кръв ! Имало е момичета които са ставали много нагли по време на вързването и са провокирали в мен животинска невиждана агресия ! След това ги развързвам, галя ги малко и ги изчуквам ! Интересно ми е дали ще намеря сродни души за да можем да коментираме практики и да разменяме опит, за наказания и т.н. Можем да научим много помежду си ! Не очаквам да има много като мен , затова съм се приготвил психически за простотията която ще бъде изсипана ! Гласувайте ! Гласуването е публично за да мога да видя кой с какъв глас е гласувал и да преценя колко е тъп !
ЖЕНИ НЯМАТ ПРАВО ДА ГЛАСУВАТ , ОСВЕН АКО НЕ СА С ОБРАТНА НАКЛОННОСТ ТОЕСТ ЛЕСБИЙКИ СА И СЕ БИЯТ ПОМЕЖДУ СИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Последно редактирано от MalePan7her : 05-06-2016 на 04:30
ТЕМАТА НЕ Е ЗА МАХЛЕНСКИ БОЙ ЗА ГЛАВАТА, ПО ДРУГИ ЧАСТИ НА ТЯЛОТО !!! ПОЯСНЯВАМ, ТЕМАТА Е САМО ЗА БОЙ ПО ДУПЕТО, В СТИЛ БАЩИНСКО ЗАГОЛВАНЕ СЛАГАНЕ НА КОЛЯНОТО И ПЕРДАХ ДО СЪЛЗИ !
Написах го нарочно, но ти не си от най умните, че да разбереш. Имаш голяма наглост да пишеш в темата ми явно. Страшно нагла пранга си!!! Това трябва да ти призная! Трябваше в Италия да ти фърля един пердах по гъза и после да те оставя да се прибираш пешком! Тогава ме хвана първо съвестта за да не ти се случи нещо и да не бъдеш изнасилена от някой пиян негър каквито имаше доста, второ и разума защото си интригантска курва, която щеше да ги надроби едни, че аз съм виновен за края на света! Поправих си грешките и пролуките заради теб, и това втори път няма да се случи! Айде изчезвай сега, трътло. Вземи прави клекове да си стегнеш гъза за да впечатлиш германчето (педалчето).
Мерси за пояснението, ти стой настрана от мене, аз стоя настрана от тебе
Ето малко простотия.
Както каза Dwyd96 (който се прави на психоаналитик без да има и понятие от психоанализа) садистичните наклонности са девиация, кореняща се в детството. Явно много бой си изял като малък и сега избиваш комплекси, агресия и прочее. Не това обаче е начинът да изпиташ своя катарзис.
^ Голям шарлатанин си. Това сам съм ти го казвал. Имам и доказателства.
професорите се надпрофесорстват тук в темата "Вързване и бой преди секс"
яд ли те е, че те разчетоха като карта yu- gi- oh, inewton?