Първоначално написано от crazyfenka офо фофофофофофофоф отново ли те игнорирахме? :Д
Първоначално написано от YoungBloodZ отново ли те игнорирахме? :Д Има ли значение...
Първоначално написано от crazyfenka Има ли значение... то предимно гаджето ти те игнорира... виж че пише само с агента
Първоначално написано от YoungBloodZ то предимно гаджето ти те игнорира... виж че пише само с агента Ох какво гадже бе.. човек хайде стига ..
Първоначално написано от crazyfenka Ох какво гадже бе.. човек хайде стига .. със соло сте двойка знам аз! той ми каза всичко на ЛС
Първоначално написано от YoungBloodZ със соло сте двойка знам аз! той ми каза всичко на ЛС Всички сте се побъркали..
Първоначално написано от YoungBloodZ със соло сте двойка знам аз! той ми каза всичко на ЛС соло е момиче брат
Първоначално написано от zombolovesu соло е момиче брат брато айде като не знаеш не се обаждай... соло има раздвоение на личността и едната му личност е момче а другата момиче реално погледнато соло няма пол
Първоначално написано от zombolovesu соло е момиче брат http://img04.deviantart.net/e2bf/i/2...aw-d3788c3.jpg - ето, това е Соло
Правила