Първоначално написано от YoungBloodZ соло, мисля че е време да ни кажеш от какво си болен? разбрахме историята на Мура ... твой ред е! От какво съм болен?
Първоначално написано от solo_ От какво съм болен? това те питам
Първоначално написано от YoungBloodZ това те питам Ти как мислиш?
Първоначално написано от YoungBloodZ соло ми разказа всичко Лъгал те е.
Първоначално написано от АгентМура Лъгал те е. ок тогава разкажи сам
Лека нощ момчета..
Първоначално написано от YoungBloodZ ок тогава разкажи сам моя живот е скучен и тъп, няма нищо интересно за разказване.
Първоначално написано от GuardianAngel добър ви вечер охо виж ти
Първоначално написано от crazyfenka Лека нощ момчета.. Не е ли малко рано?
Първоначално написано от zombolovesu охо виж ти Искаш ли да поиграем на една игра?
Соло къв е тоя джихадист на аватара бе
Първоначално написано от solo_ Искаш ли да поиграем на една игра? кой знае каква простотия е
Първоначално написано от smilegirl12 Соло къв е тоя джихадист на аватара бе що бе, бомба е излязал на снимката
Първоначално написано от smilegirl12 Соло къв е тоя джихадист на аватара бе Това е Осама бин Ладен.
Първоначално написано от zombolovesu кой знае каква простотия е Нещо, което ти искаш.
Първоначално написано от smilegirl12 Соло къв е тоя джихадист на аватара бе забрави да ми кажеш че моя аватар е хубав!
Първоначално написано от YoungBloodZ забрави да ми кажеш че моя аватар е хубав! Кое му е хубавото?
Първоначално написано от YoungBloodZ забрави да ми кажеш че моя аватар е хубав! Не съм обърнала резбата ;д
Първоначално написано от zombolovesu що бе, бомба е излязал на снимката Хахаххахаха
лека фенке
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
Първоначално написано от pe6oskeiborda лека фенке Махни го този аватар...
Първоначално написано от zombolovesu що бе, бомба е излязАл на снимката О БОЖЕ ТИ НАПРАВИ ГРЕШКА! НЕПРОСТИМО! ЯВНО ВСЕ ПАК И ТИ СИ ЧОВЕК ЗАЩОТО И ТИ НАПРАВИ ГРЕШКА
Първоначално написано от solo_ Махни го този аватар... https://www.youtube.com/watch?v=6MXbJnAafJg Талибан!
Първоначално написано от YoungBloodZ О БОЖЕ ТИ НАПРАВИ ГРЕШКА! НЕПРОСТИМО! ЯВНО ВСЕ ПАК И ТИ СИ ЧОВЕК ЗАЩОТО И ТИ НАПРАВИ ГРЕШКА Хората от Земята...
Първоначално написано от АгентМура https://www.youtube.com/watch?v=6MXbJnAafJg Талибан! ахахахахх тоя на 30-тата секунда
Правила