.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Sab boy 2000
    Guest

Търся малко любов или поне разбиране

За всички който искат да намерят човек с когото да споделят нещо или търсат любовта

Всеки иска да намери човек, който да го обича и да е до него, това ни е в природата, обаче... за да се намери такъв човек, не трябва да се търси. Дори не знам защо използвах думата "намери", звучи алогично съпоставено с това, което казах по-късно.
    Не търси любовта, тя сама ще те открие; ще разкажа от липен опит. Бях на 15, не казвам, че тогава съм можела да изпитам любовта напълно, но не си търсех нищо, даже отказвах да имам приятел, докато не навърша поне 16-17. Беше ми като някакъв план, а в живота явно плановете не вървели. Та, дойде едно момче в квартала, беше на моята възраст и тогава, съвсем неочаквано, го харесах до уши. Беше най-прекрасното човешко същество в моите очи тогава. Бяхме заедно няколко месеца, докато не ми изневери и не се зарязахме взаимно. Разказвам тази история, защото именно никога не знаеш кога ще ти се случи нещо подобно. Животът си знае работата. Ще те изненада.
    Както всички други, в момента не отказвам това, че ще се влюбя все някога, просто не търся това влюбване, защото, търсейки го, при първата дадена възможност умът ти ще те излъже и ще се хванеш с някого само защото той те е харесал и заради ласките. Лошото е, че ти до едно време ще се залъгваш, че харесваш дадения човек и после, изведнъж, ще решиш и разбереш, че не е така и ще си обереш крушите, а горкия вече бивш твой партньор ще се скъса от плач и самосъжаление, ако и той наистина те е харесал, де.
    Така че, трябва да се внкмава с тези неща и да внимаваме главно какво си пожелаваме. Никой не знае.

Мега фен Аватара на divergent
    Голямо търсене беше, много ми беше тегаво, че не мога да си намеря приятел, в един момент реших, че няма смисъл да се самосъжалявам и нещата сами ще се случат когато трябва. Точно когато се отказах да търся и бях приела, че ще си стоя сама, се появи той. Поуката от историята е, че не трябва да търсиш любовта, защото тя сама ще те намери.

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Цитирай Първоначално написано от divergent Виж мнението
    не трябва да търсиш любовта, защото тя сама ще те намери.
    yea, right

Цитирай Първоначално написано от YoungBloodZ Виж мнението
    yea, right
    това като го написах, се замислих "то това ако всеки си го каже, никой няма да бъде намерен, защото никой няма да търси" Ама дори така да е, те хората просто се срещат. Преди време мернах из нета един статус - "Няма случайни запознанства." В много точен момент ми изникна тази "мъдрост", смятам, че е много вярна.

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    "Няма случайни запознанства." В много точен момент ми изникна тази "мъдрост", смятам, че е много вярна.
    всеки ден в работата ми се срещам с какви ли не малоумници... сигурно и с тях не се срещам и запознавам случайно

Голям фен Аватара на MalePan7her
    Голямо търсене беше, много ми беше тегаво, че не мога да си намеря приятел, в един момент реших, че няма смисъл да се самосъжалявам и нещата сами ще се случат когато трябва. Точно когато се отказах да търся и бях приела, че ще си стоя сама, се появи той. Поуката от историята е, че не трябва да търсиш любовта, защото тя сама ще те намери.
    Приятелят ти знае ли че пращаш снимките си на мъже ? И си пишеш с такива ?

Ако ти ми беше приятелка , щях да те скъсам на секундата. Доста е глупаво поведението ти

Мега фен Аватара на tori
    "Няма случайни запознанства."
    Между другото и аз вярвам в това донякъде. Има истина някаква.
    Последно редактирано от tori : 05-10-2016 на 19:54

Цитирай Първоначално написано от MalePan7her Виж мнението
    Приятелят ти знае ли че пращаш снимките си на мъже ? И си пишеш с такива ?

Ако ти ми беше приятелка , щях да те скъсам на секундата. Доста е глупаво поведението ти
    Да съм казала, че в момента сме заедно?

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Междудругото и аз вярвам в това донякъде. Има истина някаква.
    Има, всеки се появява в живота ти с определена цел. Едни, за да бъдат до теб, други, за да бъдеш ти опора за тях, някои ти дават добър пример и насока в живота, други те учат какво не трябва да правиш. Общо взето всеки си има задача.

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Има, всеки се появява в живота ти с определена цел. Едни, за да бъдат до теб, други, за да бъдеш ти опора за тях, някои ти дават добър пример и насока в живота, други те учат какво не трябва да правиш. Общо взето всеки си има задача.
    тези които те изнервят и ти се иска да ги удариш в лицето и те ли имат задача?

Цитирай Първоначално написано от YoungBloodZ Виж мнението
    тези които те изнервят и ти се иска да ги удариш в лицето и те ли имат задача?
    разбира се, събуждат някакви емоции в теб, нищо, че са отрицателни, пак те поддържат жив!

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Поуката от историята е, че не трябва да търсиш любовта, защото тя сама ще те намери.
    Така е при жените - и любовта и сексът, сами идват при вас, без да ги търсите !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си