Първоначално написано от solo_ Обичам те, но само когато си мил с мен! _)_
Първоначално написано от АгентМура _)_ Защо си гаден с мен?
Първоначално написано от solo_ Защо си гаден с мен? Сладурче си бил, видях снимките... <3
Първоначално написано от АгентМура Сладурче си бил, видях снимките... <3 На тях съм аз... Стига глупости! Ти трябва да знаеш всичко за мен.
Първоначално написано от solo_ На тях съм аз... Стига глупости! Ти трябва да знаеш всичко за мен. Кажи ми всичко тогава...
Първоначално написано от АгентМура Кажи ми всичко тогава... Какво искаш да знаеш за мен, пухчо?
Първоначално написано от solo_ Какво искаш да знаеш за мен, пухчо? Какъв искаш да станеш?
Първоначално написано от АгентМура Какъв искаш да станеш? Искам да бъда милата ти приятелка!
Първоначално написано от solo_ Искам да бъда милата ти приятелка! И нищо друго?
Първоначално написано от АгентМура И нищо друго? Ами ти си добро момче, Мура! Мен са ме захвърляли много момчета, но аз мисля че ти си различен.
Първоначално написано от solo_ Ами ти си добро момче, Мура! Мен са ме захвърляли много момчета, но аз мисля че ти си различен. <3 Ама нищо друго освен моя приятелка ли не искаш да бъдеш?
Първоначално написано от АгентМура <3 Ама нищо друго освен моя приятелка ли не искаш да бъдеш? Ами каква искаш да бъда?
Първоначално написано от solo_ Ами каква искаш да бъда? Не искам да си безделница.
Първоначално написано от АгентМура Не искам да си безделница. Ами тогава ще бъда твоя.
Първоначално написано от solo_ Ами тогава ще бъда твоя. И какво ще правиш?
Първоначално написано от АгентМура И какво ще правиш? Каквото ми кажеш.
Първоначално написано от solo_ Каквото ми кажеш. Няма да ти казвам нищо.
Първоначално написано от АгентМура Няма да ти казвам нищо. Ами просто ще се грижа за теб! Ще бъда и добра.
Първоначално написано от solo_ Ами просто ще се грижа за теб! Ще бъда и добра. Не желая слугиня.
Първоначално написано от АгентМура Не желая слугиня. Ами защо не искаш слугиня? Аз ти казвам, че просто можем да бъдем гаджета, а ти се държиш дръпнато.
Първоначално написано от solo_ Ами защо не искаш слугиня? Аз ти казвам, че просто можем да бъдем гаджета, а ти се държиш дръпнато. Не си ми интересна.
Първоначално написано от АгентМура Не си ми интересна. Защо???
Първоначално написано от solo_ Защо??? Защото попита "Защо?".
Първоначално написано от АгентМура Защото попита "Защо?". Ти защо не ме искаш?
Първоначално написано от YoungBloodZ нещо замря чата Не съм съгласен!
Правила