- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за предишния потребител спрямо коментарите му в раздела? [3]
ходеща сапунерка
груб, циничен и доста краен, не съм срещала добра дума от него за когото и да било от форума.![]()
Никой
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
Ника ми звучи познато, ама в момента сякаш само това.![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Не ми е направил някакво особено впечатление.
Добро създание.
Умее да си защитава тезите,приятен съфорумник за спор
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
^ И той забегна в "инкогнито" режим. Какво крият толкова - не знам.
ХАХАХАХ Грубиян.
Негово величество, самият соло_! И не съм твой двойник, педалче. Тук бях и вилнях преди ти да се появиш с твоята лигавщина.
Мухльо аз съм тук от 2012 година. Напиши носферату и ще разбереш, плондер намазан с куришка !!!
На 48 олигостуне
Мен за разлика от теб са ме виждали хора от форума и могат да потвърдят
А ся - да ти еба майката !!!!!!!! УХАТКА лапаща намазан кур
Аве мухльо такъв лакът щи играя в зурлата че ще плюеш кочина 3 месеца ! Прост галабарник с накатка от лайна!!!
Мухльо ще ти еба майката насрана ухатко !!! Имам за теб надървен кур в гащите и ще ти съсипя дупето !!! Чу ли могамби !!!
Друг профил нямам ИЗМЕКЯРЕВ !!!
Обаче имам друга изненада !!!
Не ми е много дълъг обаче за сметка на това главичката ми е голяма и набъбнала и кура ми е с диаметър 19.99 санта !!!
Толкова е дебел, че девствена путка като еба и не мога да и го вкарам 10 минути !!!
Представи си как ще ти пръсна цептера !!! Ще цъфне като йорнек !
Ще те закарам на нивата и ще те разкрача , ще ти вкарам 2-та си големи бостана в гъза и след това ща изритам в аналната фисура докато не пукнеш , КРЕКАНЗЗЕР