- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за предишния потребител спрямо коментарите му в раздела? [3]
az oba4e ne sym, nali, amx? ili ti ne misli6 taka?
Ти не ми харесваш. По принцип педалите не ми харесват.
ami ako se promenq? misli6 li, 4e bi imalo nqkwa weroqtnost da me haresa6 togawa?
Защо ти е толкова важно да бъдеш харесан от един старец, който вече е в есента на своя живот?
da prekarame zimata ti zaedno... da se sgu6im i da se toplim edin drug... iskam da izkara6 poslednite si dni 6tastliw
![]()
Ще се чувствам най- щастливият човек ако не виждам хора като теб.
![]()
rani me prawo w syrceto...
produp4i go
no... za6to...?
Това е наказанието за грешниците. Бог е избрал да те накаже чрез мен.
az iskam da wqrwam...
Вярвай, никой не те спира.
Впечатляващ потребител, запазващ своята цялостност.
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
inewton - Искаш ли да ти подаря малко трева, ей тъй като на приятел защото те гледам че обичаш значи днес си на 80 а вчера си на 19 Оп как стана това ? последно на колко си години бе пътуващия във времето... Ако искаш мога да дойда на гости да ме гостиш с една шкембе чорба ?
не го разбирам
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
aotis e
дете без работа
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
espada защо не отидеш в някой гей форум тук няма хора като теб а расисти ( я изключение ) тази глупачка inewton не спира да се прави на интересна и умна... Как може такова нещо не мога да разбера ? То всеки си избира сексуалната ориентация никой не е виновен и никой не се интересува какво милси inewtonkata тя просто трява да си живее нормално даже ще се радвам ако мога да и помогна с нещо че да си стъпи на краката - кажи имаш ли нужда от нещо бих се претекъ веднага...
ПС: ВЪН П*ДЕРАСТИТЕ ОТ ЦЪРКВАТА !!!
fakai se we
sam 6e se faka6, nqq da e s men, ti si nedostoen za moeto dupe, po- dobre se pomoli na bok da ti prati drug liubownik
Никога не бих ебал човек като тебе не се крии ти си изруд, аз съм хетеро ти си белязан от Бог по скайпа си направих пълен ташак с теб:
PASTEBIN - http://pastebin.com/3s2JWkrW
Последно редактирано от solo_ : 12-25-2015 на 19:58
4uwstwam se unijen, no az wse pak obi4am ta6aci
ne e wqrno, 4owek sym, i to 4owe4en i obi4liw!
aaa! za teb nikoga... awe sq kato se zamislq... ok ok... 6te ka4a. moje pyk nqkoi da me potyrsi posle...
http://prikachi.com/images.php?images/985/8537985L.jpg