.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Hybrid View

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    А знаеш ли вредите от контрацепцията, която искаш? Няма нищо по-добро от кондома. Аз искам да има мъжки противозачатъчни. И има доколкото четох, де, но никой не е чувал за тях.

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    А знаеш ли вредите от контрацепцията, която искаш? Няма нищо по-добро от кондома. Аз искам да има мъжки противозачатъчни. И има доколкото четох, де, но никой не е чувал за тях.
    Мисля, че са в някакъв тестов период в момента. А ти защо искаш да има такива 'апчита? Какви позитиви смяташ, че ще ти донесе това на теб, на партньора ти или като цяло на обществото/човечеството? Освен, естествено, че няма да го приемаш ти. Което не мога да го загрея някак си като фактор за искане.

Голям фен Аватара на MalePan7her
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    Феминистка си от най висша степен. Тва няма да го пия никога. Жената има дупка в която да се свършва, следователно тя трябва да си поема последствията. Кондома е добро, обаче без него мога да свърша още 4 пъти отгоре. За каква разлика става дума !

Цитирай Първоначално написано от Fisherman Виж мнението
    нямаш нужната квалификация да съветваш хора на тема лекарства отпускани с рецепта,откъде на къде ще казваш на момиче да приема хормон
    Това е вярно, затова да се посъветва с лекар. Аз казвам, кое на мен ми е вършило работа и е безопасно за 90% от жените.

Досега не съм ставал свидетел да се пуска кръв, да се прави ехограф преди изписване на противозачатъчни. Не е практика. Няма все пак да ти правят операция. Това са най безвредните противозачатъчни.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си