- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Контрацептивни методи
А знаеш ли вредите от контрацепцията, която искаш? Няма нищо по-добро от кондома. Аз искам да има мъжки противозачатъчни. И има доколкото четох, де, но никой не е чувал за тях.
Мисля, че са в някакъв тестов период в момента. А ти защо искаш да има такива 'апчита? Какви позитиви смяташ, че ще ти донесе това на теб, на партньора ти или като цяло на обществото/човечеството? Освен, естествено, че няма да го приемаш ти. Което не мога да го загрея някак си като фактор за искане.
Феминистка си от най висша степен. Тва няма да го пия никога. Жената има дупка в която да се свършва, следователно тя трябва да си поема последствията. Кондома е добро, обаче без него мога да свърша още 4 пъти отгоре. За каква разлика става дума !
Това е вярно, затова да се посъветва с лекар. Аз казвам, кое на мен ми е вършило работа и е безопасно за 90% от жените.
Досега не съм ставал свидетел да се пуска кръв, да се прави ехограф преди изписване на противозачатъчни. Не е практика. Няма все пак да ти правят операция. Това са най безвредните противозачатъчни.