Здравейте, вчера баба ми ми даде 5лв и на прибиране явно съм ги загубил вече не ми се живее, как да се самоубия??
Първоначално написано от qkiq_metal Здравейте, вчера баба ми ми даде 5лв и на прибиране явно съм ги загубил вече не ми се живее, как да се самоубия?? Купи си пистолет.
Първоначално написано от solo_ Купи си пистолет. Ами ако се застрелям и не се уцеля?
За едни 5 лв ли си ?
Първоначално написано от baby_baby За едни 5 лв ли си ? Същност бяха 5 и 20 !!!
Първоначално написано от qkiq_metal Същност бяха 5 и 20 !!! Намери си занимание.
Първоначално написано от solo_ Намери си занимание. Нещо да ми препоръчаш?
Първоначално написано от qkiq_metal Нещо да ми препоръчаш? Психолог
stiga
Може ли твоя снимка?
Първоначално написано от solo_ Може ли твоя снимка? Аре ще ти пратя дай сайт да я кача.
Първоначално написано от qkiq_metal Аре ще ти пратя дай сайт да я кача. www.imgur.com
Първоначално написано от solo_ www.imgur.com http://imgur.com/pGm5il5
Първоначално написано от solo_ www.imgur.com Кво стана нещо май се отказа а?
Първоначално написано от solo_ www.imgur.com Отказа ли се а?
Първоначално написано от solo_ Може ли твоя снимка? Аре бе кажи ми сайт в който да я кача да ти дам линк.
Това на снимката не си ти.
Първоначално написано от solo_ Това на снимката не си ти. Това на снимката съм аз, но не ми се спори с балъци е тъка и не отговори искаш ли да ми ядеш подметката?
Първоначално написано от qkiq_metal Това на снимката съм аз, но не ми се спори с балъци е тъка и не отговори искаш ли да ми ядеш подметката? Ти ли ще ми дадеш подметка бе, селчо? Я да се уговорим.
Първоначално написано от solo_ Ти ли ще ми дадеш подметка бе, селчо? Я да се уговорим. Ми хайде ела ми в Плевен и ми се обади 14 годишно момиченце.
Първоначално написано от qkiq_metal Ми хайде ела ми в Плевен и ми се обади 14 годишно момиченце. Не аз ще ти се обяда.
Първоначално написано от YoungBloodZ stiga Защо?
Първоначално написано от solo_ Защо? Защото ще пострадаш.
Първоначално написано от qkiq_metal Защото ще пострадаш. Наистина ли би ме набил?
Правила