.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 80

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Да, бе, ясно, че не можеш да помогнеш на всички. Аз не казвам, че можеш. Напротив. Ама казвам, че това с носенето на продукти/дрехи в дом за старци/сираци е повече помощ, отколкото да дадеш 2 лева на цигане. Щото тия 2 лева ще идат при баща му, не при него за лекарства/храна. Ся, баба ми, лека ѝ пръст, работеше точно с роми и те имаха близки, които нарочно ходеха да просят, защото не им се бачка. Не че никой не ги взема, а защото ги мързунти.
    на циганите нищо не може да се помогне. те сами са избрали този живот. живеят в гета и не желаят развитие. аз бих правил селекция и създаване на специални отделения за такива циганичета. то и сега го има закона, но не го прилагат. вземи на няколко цигани децата, дали ще продължат да се разможават? на тях не им пука буквално. като костенурки, които излюпват яйцата си и си заминават.. е, не не при всички..

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    на циганите нищо не може да се помогне. те сами са избрали този живот. живеят в гета и не желаят развитие. аз бих правил селекция и създаване на специални отделения за такива циганичета. то и сега го има закона, но не го прилагат. вземи на няколко цигани децата, дали ще продължат да се разможават? на тях не им пука буквално. като костенурки, които излюпват яйцата си и си заминават.. е, не не при всички..
    Не, виж, дай да запазим добрия тон. Расизма не е хубаво нещо, освен расисткия хумор, де.

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Не, виж, дай да запазим добрия тон. Расизма не е хубаво нещо, освен расисткия хумор, де.
    Викаш, нека запазим либералния тон и след 30 години да бъдем малцинство, защото статистистиката е точно такава. българите имат отрицателен естествен прираст. за да се задържи разждаемостта трябва да раждаш най-малко по 2 деца. а за да има естествен прираст - 3 деца. ти колко българи познаваш с 3 деца? НИКОЙ. щото сме бели хора и не можем да живеем в мизерство. а помощите които се дават задоволяват само циганските семейства, те правят средно по 5- 6, има майки с по 10, 15. не е расизъм , а очевадна истина. Ся чети история и виж защо в Германия няма цигани.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си