- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За просяците и парите
M****, +1 за всичко в този коментар...
кратката версия на този коментар е че:
1. не трябва да се помага на мързеливите цигани които не си мърдат пръста а искат всичко на говото
2. трябва да се помага на хората които наистина имат нужда от парите за да оцелеят а не да ги иползват за алкохол цигари и т.н.
и съм много съгласен!
Последно редактирано от YoungBloodZ : 05-17-2016 на 12:33
Да презираш осакатен инвалид или ненормална жена, или цигане - родено и израсло в цигания, еми не съм съгласен. Виж, ако състоянието им е такова, защото те самите са пожелали да бъдат такива - добре, заслужават си напълно презрението. Но, ако са такива не по свое желание?
Презирам хората, които експлоатират подобни недъгави хора. Презирам здравите индивиди, които откарват инвалидите до техните "работни" места, след което ги прибират и им взимат парите. Презирам и младите циганки, просещи с бебета в ръце.
Синтезирано: презирам работоспособни хора, които предпочитат да просят, вместо да работят.
Затова в предишния си коментар написах, че съм частично съгласен с Rakshy.
Човече, 2 въпроса към теб:
1. Какво разбираш под "+1 за всичко в този коментар"?
2. Къде прочете, че съм съгласен на 1% с написаното от Rakshy? Написах, че съм частично съгласен (това може да означава, че е възможно и на 99,99999999% да ми се припокрива мнението с неговото).
Както уточних - не съм съгласен с някои текстове от коментара му. Сега ще поясня и с кои (ако още не е станало ясно): "Презирам ги. Нищо не заслужават." и "но има и шибани боклуци, които заслужават да са там, където са.".
И пак да повторя/припомня, че още в първия си коментар написах, че имам съмнения в повечето просещи, затова дарявам рядко и то само, ако усетя искреността на ситуацията, в която са изпаднали тези хора. И това, че не им давам пари не означава, че ги презирам. Уточних кои се "радват" на отрицателното ми мнение/отношение.
off-topic:
Както споменах вчера, в друг свой коментар - не харесвам хората в "инкогнито" режим (защото сякаш ми се струват лицемерни, в смисъл - неискрени, потайни). Но след като и аз вече съм над ден в този режим, почнах да разбирам, защо толкова потребители тук са го предпочели. Вече мнението ми е, че отрицателните хора са в "инкогнито", за да продължат с потайността и неискреността си към другите, а положителните - за да запазят личното си пространство, в което отрицателните хора се опитват да навлязат.
Аз лично преминах в "инкогнито" заради solo_ . Промяната в режима е част от пакета с мерки срещу този потребител.
Стига си ме споменавал, пальо. _)_ Срещу мен никой не може да вземе мерки или да се подготви, защото аз съм непредсказуем и винаги имам план B.
По темата: От цял свят извира измет търсеща помощ, но не искаща сама да си помогне... После защо България се превърна в кофа за боклук? Българската измет бяга навън, външната измет идва в България. Много хора си мислят, че трябва да се помага на всичката тази измет, но не са прави! Ти им подаваш подаваш ръка, а те я отхапват. Аз съм твърдо против за помагането на измета, защото те не го заслужават! Те крадат, убиват, лъжат и мамят. Ако имаше хора като Хитлер, планетата щеше да е много по-добро място за живеене.
(Самите те не искат да си помогнат, тръгнали да търсят всичко на готово)
Този видео клип е чудесен пример за случващото се: https://www.facebook.com/70187216652...0491062326996/
И после се сърдим на български юнаци като този: https://www.facebook.com/sfsshsh/vid...5030083889466/
Накра̀тко: Тази измет не заслужава помощ, защото краде, обира и върши простотии! Човек трябва да живее за себе си, иначе ти се качват на главата.
П.С. M****, ако толкова търсиш внимание, можеш с твоето свято расо да и "шпориш" путето бяло...
Последно редактирано от solo_ : 05-17-2016 на 17:49