Първоначално написано от YoungBloodZ мангалите защо ходят на училище като не им трябва и нищо не учат? естествено не всички мангали но има доста такива които ходят Защо да не им трябва ? Всеки човек се нуждае от даскалото за да стигне до някъде във живота . Има роми които си учат и успяват но са много малко ,да .
каквото и да си говорим факт е че циганите са излишни D:
Първоначално написано от YoungBloodZ каквото и да си говорим факт е че циганите са излишни D: Някои от тях не са .. не слагай точката толкова бързо ! Малко са ромите от които става нещо с тях във живота ..но има.
да ок права си 1 на милион са свестни
Първоначално написано от YoungBloodZ да ок права си 1 на милион са свестни Няма да споря с теб !
а така! аз печеля
Първоначално написано от YoungBloodZ а така! аз печеля -.-
ко прайте ве зайци Първоначално написано от YoungBloodZ мангалите защо ходят на училище като не им трябва и нищо не учат? естествено не всички мангали но има доста такива които ходят брат това е измислено от циганин
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
дорбро ви утро и от мен ;] Първоначално написано от baby_baby Аз пък съм почивка :д и аз почивам чак до първи юни :Д
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
Първоначално написано от YoungBloodZ мангалите защо ходят на училище като не им трябва и нищо не учат? естествено не всички мангали но има доста такива които ходят За да взимат помощи
Първоначално написано от GuardianAngel дорбро ви утро и от мен ;] Добро утро
Първоначално написано от GuardianAngel дорбро ви утро и от мен ;] и аз почивам чак до първи юни :Д охо много голяма почивка :д
И ад не съм на даскало до тогава
Първоначално написано от crazyfenka И ад не съм на даскало до тогава ти май никога не си на даскало
аз*
Първоначално написано от YoungBloodZ ти май никога не си на даскало Не е така ходя си редовно естествено просто сега почиваме
Първоначално написано от crazyfenka Не е така ходя си редовно естествено просто сега почиваме а ходиш ли често до личния лекар за извинителна бележка?
Първоначално написано от YoungBloodZ а ходиш ли често до личния лекар за извинителна бележка? Не
Първоначално написано от crazyfenka Не аз ходех в месеца по 1-2 пъти
Първоначално написано от YoungBloodZ аз ходех в месеца по 1-2 пъти За бележки ли ?
Първоначално написано от YoungBloodZ Аз от доста време не съм ходила до личната
значи като почнеш училище е време да я посетиш
Първоначално написано от baby_baby охо много голяма почивка :д дам...еми малко да се отърва от умиращи хора ,все пак имам 40 дни отпуска трябва да ги ползвам :Д а ми ти как така почиваш във вториник , с какво се занимаваш ,не си на смяна ли нещо ?
Първоначално написано от YoungBloodZ значи като почнеш училище е време да я посетиш Да , обмислях го.
Правила