- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- СНИМКИ НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ ОТ РАЗДЕЛ СЕКС [10]
Качвам снимки на дивергента по нейно желание, че нета и се скапал. Който иска да и пише и да се жени за нея, от пазарджик е, селянка е ама в това няма лошо, може да е добра по душа примерно!
![]()
В момента се надъхах като животно.
https://www.youtube.com/watch?v=C35naQk89yMhttps://www.youtube.com/watch?v=qG3ZpbDEdR8
"Примерно..." divergent е с добра душа, и това се вижда. Тя е миловидна и много красива, но понякога се държи грубо.Иначе е прекрасна! И е голяма сладурана.
![]()
Последно редактирано от solo_ : 05-17-2016 на 00:48
ще ме накарате да ви избия всички че да си почине момичето от вас
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Идиоти.
Haritov, избивай ги.
Дивергент харесва ли ти ква реклама ти правя безплатна? Ето вече ти намерих сродна душа. Ветеринар, руски боклук, пияница и social awkward creeper - 4 в 1. Хващайте се вече хах.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
На дивергента откакто и постнах снимките, нещо стана по-малко активна.
Това е ясно, че ще имат проблем. Жена няма да искат да погледнат повече. Чувала ли си за PTSD? Post traumatic stress disorder.
Ти не си жена, а олицетворение на кочан царевица ошмулен от бандичка настарвени невестулки.
Това значи, че е свежа, синоним на свеж е млад, крехък, с малка възраст. Аря Старк си е малка путка, демек свежа е, и е клош, нямаше дом и ходеше да проси. Свеж клош. Още пояснения да дам?
Брачедче ми е и се дразним, тя ме напада, аз нея, тва щото нашите семейства не се харесват особено! Нейното семейство обаче е по глупавото и чичо ми е прост като гъзДруго да искаш да знаеш?