Първоначално написано от baby_baby Стига си се смяла на глупости, момиче! Но какво се учудвам? Просто елементарно възпитание.
Първоначално написано от solo_ Стига си се смяла на глупости, момиче! Но какво се учудвам? Просто елементарно възпитание. EВАЛА! Най-смисления коментар!!!!!?
Първоначално написано от solo_ Стига си се смяла на глупости, момиче! Но какво се учудвам? Просто елементарно възпитание. Елементарно е да си правиш и 10 фейк профили и да си пишеш от тях
Първоначално написано от baby_baby Елементарно е да си правиш и 10 фейк профили и да си пишеш от тях +
Първоначално написано от baby_baby Елементарно е да си правиш и 10 фейк профили и да си пишеш от тях Къде ги видя? В кои теми е било това? Ти знаеш ли значението на думата "елементарно"?
Последно редактирано от solo_ : 05-18-2016 на 13:35
Първоначално написано от solo_ Къде ги видя? В кои теми е било това? Ти знаеш ли значението на думата "елементарно"? В кофата не се прави всички ти ги знаем
Първоначално написано от baby_baby В кофата не се прави всички ти ги знаем Щом казваш...
Първоначално написано от baby_baby В кофата не се прави всички ти ги знаем Аз не му ги знам. Но и само тоя акаунт да има пак е досаден
Първоначално написано от L.Morningstar Аз не му ги знам. Но и само тоя акаунт да има пак е досаден Не му е само този и е доста досаден
Първоначално написано от baby_baby Не му е само този и е доста досаден Това, че съм откровен звяр, не ме прави досаден. И нямам други профили.
Правила