пресвета дева мария няма ли да ни отървете от соло сополо да си гледа живота да се хване да тренира нещо
Първоначално написано от stalker681 пресвета дева мария няма ли да ни отървете от соло сополо да си гледа живота да се хване да тренира нещо С какво толкова съм заслужил вниманието ти?
Последно редактирано от solo_ : 05-18-2016 на 14:19
Първоначално написано от solo_ С какво толкова съм заслужил вниманието ти? че си сменяш през ден аватара бин ладен куче талибани следващото какво е
Първоначално написано от stalker681 че си сменяш през ден аватара бин ладен куче талибани следващото какво е Легни да спиш.
турците се скараха
Първоначално написано от YoungBloodZ турците се скараха _)_
В магазина: - Имате ли турски хляб? - Турски? Не! - Ми тоя рязания къв е?
Първоначално написано от YoungBloodZ В магазина: - Имате ли турски хляб? - Турски? Не! - Ми тоя рязания къв е? Тихо, глупак такъв.
шумно
Първоначално написано от YoungBloodZ В магазина: - Ми тоя рязания къв е? sigyrno maikata na YongBloodZ go e lapala
Първоначално написано от stalker681 sigyrno maikata na YongBloodZ go e lapala +
Първоначално написано от stalker681 sigyrno maikata na YongBloodZ go e lapala muhahaha rqzan zasegna li se?
каква е тази простотия....
Първоначално написано от zombolovesu каква е тази простотия.... Почти всички са обсебени от мен.
Последно редактирано от solo_ : 05-19-2016 на 21:51
https://www.youtube.com/watch?v=wnGQ1K1noSo
Правила