Първоначално написано от the dreamer Благодаря, ама и това не е вариант....а и не съм богат... Купи си вагина. Виж в sexwell.bg - можеш да си купиш изкуствена вагина (мастурбатор), от свръх реалистична материя.
Първоначално написано от solo_ Купи си вагина. Виж в sexwell.bg - можеш да си купиш изкуствена вагина (мастурбатор), от свръх реалистична материя. Да навре в една часа две гъби, бедно е момчето.
Първоначално написано от YSMF Да навре в една часа две гъби, бедно е момчето. Или да направи дупка в тиквата...
Първоначално написано от solo_ Купи си вагина. Виж в sexwell.bg - можеш да си купиш изкуствена вагина (мастурбатор), от свръх реалистична материя. Стига пич, не става въпрос само за секс.
Първоначално написано от the dreamer Стига пич, не става въпрос само за секс. Първоначално написано от the dreamer Здравейте! няма да съм в града, пък не искам да стоя на сухо. Да беше поне казал, че я харесваш повече, като не ставало въпрос само за секс.
Първоначално написано от Indistinct Да беше поне казал, че я харесваш повече, като не ставало въпрос само за секс. Е да лъжа ли искаш...
Първоначално написано от the dreamer Е да лъжа ли искаш... Поне си честен успя да ме развесели темата ти, трябваше ми, благодаря.
Първоначално написано от Esdeath Поне си честен успя да ме развесели темата ти, трябваше ми, благодаря. Моля, моля А съвет ?
Първоначално написано от the dreamer Моля, моля А съвет ? Ами не се сещам вече какъв беше проблема
Правила