Първоначално написано от
mariela6666
Човека отворил тази тема според мен е или фалшив, или недоброжелател.Обиколила съм око 7-8 фирми в България и честно казано условията и начина на работа, на skybulgaria е най-добър (политика,цени и т.н).Средната цена за една професионална фотосесия, като се има в предвид, че се прави професионален грим и прическа, почти всяко момиче или жена в Б-я знае, че за да имаме хубава прическа и грим струва м-у 200 и 300лв., а за специални случаи, като сватби, балове и др. такива цените скачат от 400-500лв. в зависимост от стилистите.Към всичко това, ако прибавим и професионалния фотограф, който по политиката на skybulgaria прави до 200 снимки с три вида преобличания в професионално оборудвано студио за целта с всички удобства скачаме на една реална цена в Б-я м-у 400-700лв.
За заключение на всичко това те предлагат ретуш (обработка на избрани снимки от фотосесията), като реалния продукт дефакто излиза м-у 700-800лв.Всеки сам може да прецени колко фирми могат да предоставят този продукт безплатно на своите одобрени кандидати.Лично аз се порових и поинтересувах, и установих, че са единствени, но това не е всичко.Никоя от другите фирми не поема предлагане в каталог повече от 12 месеца, а skybulgaria предлага цели 5г. само по себе си само тези 2 факта говорят колко сериозно мотивирано и професионално гледат на своите кадри.
Не знам защо много хора без абсолютно грам тежест, доказателства и факти се осмеляват да пишат и да се съмняват без основание, като в графата условия на сайта е изписана цялата политика, която всеки още преди кандидатстването може да приеме, откаже, хареса и сам да прецени, дали му харесва цялостната политика на тази фирма.
В заключение типично по български има коментар, който гледа в чуждата паница и веднага смята колко по 100 дават някакъв резултат и печалба без никой, както казва народа "Прави сметка без кръчмар".