Първоначално написано от Indistinct По-добре да я беше изкарал като малък. Кво толкова... Е вярно, може да няма деца... Но пък коя би се съгласила да зачене от него.
Първоначално написано от Dwyd96 Кво толкова... Е вярно, може да няма деца... Но пък коя би се съгласила да зачене от него. Пък може вече да има. Няма откъде да знаеш.
Първоначално написано от inewton Пък може вече да има. Няма откъде да знаеш. В лудницата ли си правил секс ? Щото само луда ще ти се навие
Първоначално написано от Dwyd96 В лудницата ли си правил секс ? Щото само луда ще ти се навие Ооо, да. Там се скъсвахме, ама имаше и хубави кукувици. Все пак, доста стаж имам в Курило. (е) На теб също, пъпеш. Дори още се колебая дали и луда ще ти върже.
Първоначално написано от inewton Ооо, да. Там се скъсвахме, ама имаше и хубави кукувици. Все пак, доста стаж имам в Курило. (е) На теб също, пъпеш. Дори още се колебая дали и луда ще ти върже. Ми другата година иди във ФМИ и я питай дали не е луда
Първоначално написано от Dwyd96 Ми другата година иди във ФМИ и я питай дали не е луда До другата година ще те е оставила хиляди пъти.
Първоначално написано от inewton До другата година ще те е оставила хиляди пъти. Това беше твърде злобно, дори и от теб
Правила