- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На горещия стол е... Electra
YoungBloodZ, много внимателен ухажор си!![]()
Аз съм безинтересна, така че ще сме си двамата. Хахахах
1. Наркотици не съм пробвала. Яла съм само кексче в Холандия.
2. През свободното време обичам да правя много неща. От разходки през спортуване, готвене, чистене, подреждане, правене на бижута, гримирване, лакирване, четене на книги, гледане на филми.
3. Зависи от настроението.
4. Мои любими песни на примависта се сещам за A great big world, Christina Aguilera - Say something.
5. Бях на 18, но реално исках да започна много по - рано. Това реалната работа, иначе съм изкарвала някои друг лев от пеене.
6. Нямам такива, за което съжалявам, защото съм човек, който може да бъда истински приятел, но малко го оценяват. Иначе сестра ми и като цяло семейството ми винаги ще са най - верните и истински критици.
7. Не, нямам все още книжка.
8. Пътувала съм - по турнета и екскурзии - Турция 3 пъти, Кипър, Германия 3 пъти, Холандия, Австрия, Словакия, Румъния.
9. Говора английски бих казала. Най - голямото ми желание по отношение на езиците е да науча испански. Любим ми е.
10. Хм... казват ми, че съм добра във всичко, с което се захвана. По принцип наистина се справям с много неща. Мисля, обаче, че бих била най-добра в това да бъда истински приятел, домакиня и майка.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Вярваш ли в Бог?
А в извънземни?
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Добре - все пак ще те питам два въпроса:
1. Би ли изпяла нещо ( http://vocaroo.com/ ), което да споделиш тук?
2. Би ли изпратила своя снимка на LoadRunner и haritov?
Зависи от настроението, но все пак не каза какво слушаш предимно!
Може ли да се каже, че музиката (пеенето) ти е хоби?
Мислила ли си да караш шофьорски курсове? Или приятелят ще те вози?
Какво те спира да започнеш да учиш испанския?
1. Последно време слушам българския измислен рап и хип-хоп. ;д
2. Ами не, никога не ми е било. Обичам да си подпявам, ама пеенето като възможност за явяване по концерти дойде неочаквано и в същото време напълно логично. Аз изпълнявам фолклор, семейството ми се занимава с фолклор, с което много се гордея.
3. Нищо не ме спира, освен може би финансови средства. Макар че, мисля да го започна сериозно вкъщи. Аз долу - горе го разбирам, де.
4. За шофьорските, със сигурност, ще ги изкарам, защото искам следващата ми работа да е свързана с това. Това за приятеля и возенето е пълен абсурд при мен. Хаха
LoadRunner, що все трябва да сипваш лайна навсякъде?
1во не е навсякъде
2ро ти ми приличаш на лайно
кравешко