Първоначално написано от inewton Каквато е мръсница вече не е непорочна. Дори и преди час да си я направил такава. Е аз са кво да направа че родата ти е предимно от рупсита (e)
Първоначално написано от Dwyd96 Е аз са кво да направа че родата ти е предимно от рупсита (e) Ако беше бог, щеше да я направиш смирена, дори фригидна, ама ти... А виж, от друга страна, аз съм Бог товй, идол твой...
Първоначално написано от inewton Ако беше бог, щеше да я направиш смирена, дори фригидна, ама ти... А виж, от друга страна, аз съм Бог товй, идол твой... Аз съм бог на разврата и удоволствието. Не на формулите и скуката.
Първоначално написано от Dwyd96 Аз съм бог на разврата и удоволствието. Не на формулите и скуката. И на гъбите вероятно. Не ти е забавно докато решаваш задачи!? Колко си извратен...
Първоначално написано от inewton И на гъбите вероятно. Не ти е забавно докато решаваш задачи!? Колко си извратен... Не, не ми е. страдам от хроничен мързел Metal, що пък аз? Папата по-горе е по тях Едит: Стига с тия гъби
Последно редактирано от Dwyd96 : 05-25-2016 на 07:47
Първоначално написано от Dwyd96 Не, не ми е. страдам от хроничен мързел Metal, що пък аз? Папата по-горе е по тях Едит: Стига с тия гъби Така нищо няма да постигнеш. Защо? Те от думи не се придобиват. Трябва да се потрудиш малко.
Първоначално написано от inewton Така нищо няма да постигнеш. Защо? Те от думи не се придобиват. Трябва да се потрудиш малко. Щом казваш Те не се придобиват от думи, но само тва повтаряш...
Правила