.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 284

Hybrid View

Супер фен Аватара на sladura89
    Цитирай Първоначално написано от sofityoy Виж мнението
    радвай се,че не познаваш
    И защо да се радвам искаше ми се да познавам!

Цитирай Първоначално написано от sladura89 Виж мнението
    И защо да се радвам искаше ми се да познавам!
    Ами защото в днешно време повечето момичета не искат просто неангажираща връзка,те искат и да те използват и за други неща,един вид те превръщат в своя играчка и не те уважават така както би те уважалавало едно момиче,с което имаш сериозна връзка.
    Хубаво е когато виждаш жени и момичета,които имат смелостта да изградят връзка,както разбира се и такива момчета.Аз не се радвам,че моите познати момичета 90% търсят САМО несериозни връзки,но може би нашите възгледи и морални ценности са различни и за това ти би искал да позаваш,а аз съжалявам,че познавам.

Супер фен Аватара на GuardianAngel
    Град
    ain't no love in the heart of the city
    Ами защото в днешно време повечето момичета не искат просто неангажираща връзка,те искат и да те използват и за други неща,един вид те превръщат в своя играчка и не те уважават така както би те уважалавало едно момиче,с което имаш сериозна връзка.
    Хубаво е когато виждаш жени и момичета,които имат смелостта да изградят връзка,както разбира се и такива момчета.Аз не се радвам,че моите познати момичета 90% търсят САМО несериозни връзки,но може би нашите възгледи и морални ценности са различни и за това ти би искал да позаваш,а аз съжалявам,че познавам.
    Абсолютно подрекепям това изказваме.Вземи си бележка от него.
    Дреме ми на крилата кво мислите за мен !

Супер фен Аватара на sladura89
    Аз не се радвам,че моите познати момичета 90% търсят САМО несериозни връзки,но може би нашите възгледи и морални ценности са различни и за това ти би искал да позаваш,а аз съжалявам,че познавам.
    Ами да явно момчетата и момичетата мислим различно и особено различните хора мислят различно!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си