- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Чат ,нощна смяна ! ;д
Търся си някой,който или работи нощни смени или поне не си ляга след 2-3 часа за чат![]()
Обява хахаха
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
За какво ще си говорите?
Аз не работя, но съм 24/7 он-лайн.
П.П. Или търси M****.
Последното наистина не го разбрах....а иначе все ще върви разговора,знам ли..
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
Ако е за мотори, аз съм навит. Цяла вечер мога да стоя и да пиша.![]()
аз често стоя до късно
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
Като си с 2 часа назад...
по темата: чувствам се уморен. Спи ми се. Клепачите ми тежат. Едва стоя с отворени очи. Прозявам се. Мисля да се отпусна блажено в кревата си.
SlowDownBaby, доспа ли ти се и на теб? Не? Тогава прочети отначало съобщението ми. (((:
Лека нощ от мен! (:
Остава и да е син хахаимам много приятели с хорнети и все сини ! Като ги видя по улицата не мога да ги разпозная
нооо си на правилната марка хехе
Че какво им има на другите категории ? Връщай се веднага,подхвърли искрата и си заминавашАз имам А2,но не карам 600кк..просто нямах годините като я вадех...важното е,че поне сме изрядни.Или поне аз..
А работа,училище,колеж...анга именти нямаш ли бе човекЗавиждам ти на свободата хаха
Последно редактирано от SlowDownBaby : 05-26-2016 на 22:01
Моя е черен 2006 г. Много хубави и здрави моторетки са. Удобни, леки, маневрени.. А ти караш ли нещо ?
Не,правих елементите със 600 кубикова Ямаха.Но какъвто и да е учебния мотор,винаги е направен така че да е по маневрен.Сега карам пистов с който ходих скоро на полигона да видя инструктора си и се опитах на шега да направя елементите - почти невъзможно ! Особено 8-цата и заобикалянето на препятствия !
Какво да уважавам другите категории?
Изпитът ти не е бил на Honda VFR 750 kk, нали? Не си правил/а 8-ци на полигона с подобен мотор, нали?
По отношение защо утре не съм на работа - в момента не съм физически изряден.
Edit: сайтът се бъгна. Дано този път се публикува...
Моторът, че бе маневрен - няма спор. Но и тежеше над 250 кг. с горивото. А да се връткаш от пълен ляв на пълен десен...
Аз директно си изкарах категория "А" - и годинките си имах и на мотор със 750 кк ми бе изпита. (:
Късметлия си бил,аз трябва наново да вадя ако искам чисто А,ама за момента така ще еТи караш ли нещо в момента ?
В момента - "не". И някакво странно ми е - хем много ми се бръмчи, хем никак даже.
Предимството на "А" над другите "А..." категории - в момента в шофьорската ми книжка са изписани: "АМ", "А1", "А2", "А", "В1" и "В". (:
И определено да връткаш 8-ци не е за пренебрегване. Едно момиче, по-точно жена, в курса също караше за "А" категория. Но малко преди изпита се уплаши, че моторът е много тежък и пожела да изкара за "А2", че там изпитът бе на по-лека машинка.
Странно..докато аз бях на полигона същото се случи със момче,само че на него му тежеше 600 кубиковия и без малко да изкара А1![]()
![]()
добре,че инструктора го вразуми хахаха
Иначе не разбирам какво искаш да кажеш сега....че понеже имам А2 не мога да карам ли,какво ?![]()
Не знам. Не те познавам. (:
Измисли си някакво странно име, създай си с него акаунт в гуугъл. Отиди с приятел/ка на някой полигон. Помоли го/я да те снима, а ти се върти с каска и мотор наляво-надясно. Показвай техника пред камера. После качи клипчето в тубата и го шерни. :Д
по въпроса ти: сигурно можеш да караш по-добре от мен, но с тази "А2" - не мисля, че си се изпотил/а на изпита достатъчно, спрямо тези с "А". (:
Като изкарам това лято и пълното А ще ти докажа,че няма разликаДа не говорим,че 600 кубиковия на който се учих беше по тежък от SVто (750) защото беше много стар модел,а сузукито беше новичко...а знаеш,че новите мотори са сравнително по дребни и леки.... (пример ти давам с р6 след 2002ра ) ..аз например съм висока и това ми е като колело,по тежките и големи мотори ми пасват по добре,като 9ките на снимката ми
![]()