.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 284

Hybrid View

Супер фен Аватара на sladura89
    Цитирай Първоначално написано от deitona22 Виж мнението
    Е и аз съм тука де
    Ти може да търсиш и сериозна и несериозна не знам! Поне до колкото ти прочетох коментара!

Мега фен Аватара на deitona22
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от sladura89 Виж мнението
    Ти може да търсиш и сериозна и несериозна не знам! Поне до колкото ти прочетох коментара!
    Желанието за сериозна може би надделява над желанието за несериозна.Просто 2рата не съм я имал.

Цитирай Първоначално написано от divergent Виж мнението
    Мисля, че към тези връзки прибягват хората, които са се уморили да обичат без да бъдат оценени или са били много наранени. Искат малко почивка от задълбочените взаимоотношения, но не искат да се лишават от плътските удоволствия.
    Или по-скоро хора които изобщо не искат обвързване,защото "несериозния " тип връзки е къде къде по-лесен от това да бъдеш в сериозна връзка.Плюс това в една сериозна връзка,минава време преди да се стигне до плътски удоволствия,от опит го знам.

Мега фен Аватара на divergent
    Цитирай Първоначално написано от deitona22 Виж мнението
    Или по-скоро хора които изобщо не искат обвързване,защото "несериозния " тип връзки е къде къде по-лесен от това да бъдеш в сериозна връзка.Плюс това в една сериозна връзка,минава време преди да се стигне до плътски удоволствия,от опит го знам.
    по-лесен е, но не разбирам как го намират за по-удовлетворяващ от сериозния, аз поне не го виждам така.

Мега фен Аватара на deitona22
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от divergent Виж мнението
    по-лесен е, но не разбирам как го намират за по-удовлетворяващ от сериозния, аз поне не го виждам така.
    Ем аз не мога отговоря на това,тъй като все "по-трудния" избирам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си