.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 284

Hybrid View

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Много ясно, че пътуването в Рим няма как да е просто пътуване. Може да не става въпрос за секс, но едното привличане или поне мисъл за връзка ще има, не може да ме убедите в обратното. Преди си мислех, че може да има приятелство между момче и момиче, самата аз имам такова. Както каза deitona22 - не е мой тип, не съм негов тип. Но до тук. В последствие стигнах до извода, че не може едни отношения между момиче и момче, при които има привличане поне на една от страните, не могат да вървят паралелно ръка за ръка с едно приятелство. Ние сме хора, имаме хормони. И дори и да не искаме, понякога чувстваме привличане, въпреки което трябва да си абсолютен непукист или по-скоро глупав, за да вярваш, че може да върви бъде допустимо с приятелство.

П.П По принцип смятам, че разсъждаваш правилно, но това с пътуването просто е абсолютно нелогично и неподходящ пример. Няма как да стане и сам го знаеш.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Мега фен Аватара на deitona22
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE Виж мнението
    Много ясно, че пътуването в Рим няма как да е просто пътуване.

П.П По принцип смятам, че разсъждаваш правилно, но това с пътуването просто е абсолютно нелогично и неподходящ пример. Няма как да стане и сам го знаеш.
    Хах и аз това се замислих,че точно Рим е някак си романтично както и да се погледне.Виж примерно Стокхолм или Санк Петербур е друга работа.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от deitona22 Виж мнението
    Хах и аз това се замислих,че точно Рим е някак си романтично както и да се погледне.Виж примерно Стокхолм или Санк Петербур е друга работа.
    Ама момичетата не мислим по този начин, а и някои момчета понякога и те така не мислят. Как я виждате тази работа просто едно трипче между приятелчета, особено ако се познават отскоро. Абсурд. Както казваш, ако се познавате и имате изградено приятелство - да.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Супер фен
    Ама момичетата не мислим по този начин, а и някои момчета понякога и те така не мислят. Как я виждате тази работа просто едно трипче между приятелчета, особено ако се познават отскоро. Абсурд. Както казваш, ако се познавате и имате изградено приятелство - да.

Добре, мислех да те поканя теб (а ти да офертираш твои приятели и приятелки) на разходка по Витоша, но сега няма да го правя. :р

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от M**** Виж мнението

Добре, мислех да те поканя теб (а ти да офертираш твои приятели и приятелки) на разходка по Витоша, но сега няма да го правя. :р
    Ха,тя е от Варна май доколкото виждам.Иначе и мен тази Витоша ме блазни тука,та все се мъча да сбера хора да се разходим.Има навити,ама нещат да сме само кочове хах

Супер фен
    Добре, за каква неангажираща връзка говорим като ти споменаваш за пътуване, при което се връщате и всеки си поема пътя? ...
    Точно затова е неангажираща. Нито обвързва мен, нито отсрещната страна. Ако това момиче си намери сериозен приятел - продължават заедно напред, а аз търся друго. (:

Ха,тя е от Варна май доколкото виждам.Иначе и мен тази Витоша ме блазни тука,та все се мъча да сбера хора да се разходим.Има навити,ама нещат да сме само кочове хах
    Точно и при мен е същата ситуация. Само кочове сме. Малко момичета в днешно време издържат на продължителна разходка. Повечето искат да висят по кафенетата... :///

Град
    София
    Точно и при мен е същата ситуация. Само кочове сме. Малко момичета в днешно време издържат на продължителна разходка. Повечето искат да висят по кафенетата... :///
    Хах ем аз познавам,ама все като дойде лятото и все сме нанякъде и не се случват нещата ...

Град
    Варна
    Точно затова е неангажираща. Нито обвързва мен, нито отсрещната страна. Ако това момиче си намери сериозен приятел - продължават заедно напред, а аз търся друго. (:

Значи ти си някакъв непукист явно или наистина искаш да докажеш на себе си, че не се влияеш от хормони първоначално.

Мега фен Аватара на divergent

Как ще сме малко, бе? Само ми дай скитане по баири и горички сред природата на чист въздух!

Супер фен Аватара на sladura89
    Аз също съм навит да отскоча до Витоша!

Голям фен Аватара на Electrа

Сега стана ясно защо си се старал да се обясняваш толкова.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си