- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- русофилско влияние
русофил
русофоб
все ми е тая за политиката
Смятам,че това,което правят нашите политици,а именно да подрепят и да се водят непрекъснато от Американските идеи и „нереждания“ е погрешно!
Ние НЕ сме американци,също така от скоро сме европейци...ние сме БЪЛГАРИ и след това за мен сме славяни,трябва славянските народи да се подрепяме,защото имаме много общи черти чисто като език,бит,разбирания,светог ед,а в момента не мисля,че нашите политици го правят.Аз също съм русофил.
Миличка, би ли обяснила какво означава славянин, кой е сериозният източник за това и къде виждаш славяни в България? (ако приемем, че съществуват)
Аз например се самоопределям като такава,защото говоря български език,защото ползвам славянската азбука и писменост.За мен като цяло българите сме славяни въпреки,защото имаме таква изградена ценностна система.
Това „да приеме,че съществуват“ ми звучи иронично (е може би се бъркам),но защо мислиш,че няма такива в България? Не ни ли приемаш за славянски народ?
Беше иронично, да, но в никакъв случай не заядливо и с лоши чувства. Не го разбирай погрешно, просто се закачих шеговито.
Не, не ни определям като славянски народ. Но както и да е, исках да прочета мнението ти, моето няма значение.![]()
Разбира се, както е погрешно да се водим и по руските!
Не отскоро, а отдавна!
Кирилицата се наричаше "славянска", за да не се дразни Русия/СССР, че пишат с азбуката създадена и въведена в употреба най-напред в България.
Това ,че сме им дали азбука още повече ни сближава. Езикът и манталитетът ни също са по близко до Русия. А ако не сме с Русия, значи сме със САЩ. Веднага си проличава кой не разбира икономическо обвързване. България няма собствена сила за незвисмост.
каква обич, 30 годишен девствен кретен
уважаме Русия, защото е направила за България повече, отколкото всички други страни взети заедно
за сметка на това мразим кравария с причина
едно добро не е направила за нас, обаче има дълъг списък на нещата, с които ни е преебала
Винаги е било забавно да чета постове как "От Москва ще останат кратери" и подобни апокалиптични сценарии свързани с гибелта на Русия. Забавно е как не вдяват някои хора, че още щом някой натисне копчето всичко ще свърши. Приятна заблуда е как едно несъвършено ПВО може да спре балистични ракети които носят десетки ядрени глави. Забавно е и как се говори за военно превъзходство. Такъв термин при наличието на оръжие за масово поразяване в такива количества просто не съществува.
Интересно е обаче защо американците все още използват руски ракетни двигатели.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Тях към нас - да, нас към тях - не!
Това е силно преувеличено! Кое е близо - няколко думи с общ български корен? Граматиката е съвсем различна! Манталитетът също!
Как ще има, като има хора които се чудят на кого да се кланят?!
Вярно е - така всичко ще свърши... за всички, ако още не си се сетил!
Съществува и още как - американците правят каквото си искат почти по целия свят, на места където Русия не може да се намеси.
Това пък откъде?!
Къде видя обич и към какво, чадо? Ти да не би да ревнуваш нещо
?
https://news.bg/int-politics/pentago...-sanktsii.html
http://www.pan.bg/view_article-1-270...vigatelya.html
иначе за военното превъзходство се видя в Сирия руснаците изкъртиха изчистиха и извозиха
докато американците са обучили 5 командоса за борба с тероризма
Последно редактирано от haritov : 05-29-2016 на 17:56
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
кажи го на екипажа на доланд кук
иначе си прав америка има интерес там да е нестабилно
за това махната Садам и Кадафи с тия вълни от бежанци убиват Европа целенасочено познай защо
искам да те попитам ти подкрепяш ли тяхната политика?
това за славяните няма да го коментирам даже
Последно редактирано от haritov : 05-29-2016 на 18:04
https://www.youtube.com/watch?v=ioIbcouzpd4
шамара още преди години пееше за един такъв като теб
какво количество ? по 2к бойни глави са им останали, от тях май по 300-400 готови за изстрелване на момента, ама се тая, де.Такъв термин при наличието на оръжие за масово поразяване в такива количества просто не съществува.
САЩ ще загубят големите си градове, ама Русия е само санкт петербург и москва. Изтриеш ли ги, изтриваш и Русия. Обратното не важи за САЩ.
ама нали ги избиват със СПИН и от глад, закво да си цапат ръцете хуехуеухе :rofl: Прав си, се тая
грозен, спри да бъдеш наивен, като теб първи клякат.
аурисе , при изтрлване само на една десета от ракетите целия свят ще бъде в ядрена зима, бастун.
еми ... в Европа и САЩ има парници - да му мислят мурзилките к'во ще ядат
ама те както и сега умират от глад ... не знам не знам ... лоша работа братле
с т'ва глобално затопляне току виж някой решил да охлади малко планетата
оня ден четох няк'ва статия, че 100 ядрени експлозии според компютърни модели ще охладят планетата средно с 1 градус
викам направо да почваме с охлаждането над Русия
на никой не му трябва ядрена война
Те и една Индия няма да нападнат, заради ядрените им оръжия. Китай също може да унищожи САЩ.
Но дори да бъде унищожена враждебна територия - смисъл няма, защото няма да бъде използваема, ами замърсена.
По-добре си проверявай информацията преди да говориш глупости. Не че ми пречи да се забавлявам на творенията ти. Вземи прочети малко и какви са дългосрочните ефекти от използването на ядрено оръжие, че явно ти убягва. Достатъчно ми е някой да твърди, че може да има победител в ядрен конфликт, за да мога аз да твърдя, че въпросният е пълен глупак. И Санкт Петърбург и Москва са "изтривани" обаче Русия още си седи там където е била и това може би много дразни хора като теб.
аве нз дали още си седи там. Селяните така ги друсаха след псв, че дали са останали руснаци, а ? Как мислят форумните капацитети ?И Санкт Петърбург и Москва са "изтривани" обаче Русия още си седи там където е била и това може би много дразни хора като теб.
Аз имам една мн яка теория. Тия, които са били в освободителната война - всичките са били от царската войска => до един са били избити от болшевиките с все семействата им.
Следвателно няма жив човек в Русия, на който българският народ да е длъжен.
Освен т'ва дори да предположим, че войната е била за да ни се помогне - отново - действие на руския царски двор е това, пък те си ги избиха та ...
Т'ва там горе Русия ли е изобщо или някаква фашисто-олигархична разградена барака с население, състоящо се от оцелелите от комуноидния конц.лагер ?
Смис. 'що я наричат хората Русия тази държава, след като руския интелектуален елит е избит още миналия век.
Що не се нарича селяндурия ? Или мурзилия ?