.

Виж резултатите на анкетата: русофил или русофоб?

Гласували
15. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • русофил

7 46,67%
  • русофоб

7 46,67%
  • все ми е тая за политиката

1 6,67%
Отговор в тема
Страница 7 от 9 ПървиПърви ... 3456789 ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 217
    Смятам,че това,което правят нашите политици,а именно да подрепят и да се водят непрекъснато от Американските идеи и „нереждания“ е погрешно!
    Ние НЕ сме американци,също така от скоро сме европейци...ние сме БЪЛГАРИ и след това за мен сме славяни,трябва славянските народи да се подрепяме,защото имаме много общи черти чисто като език,бит,разбирания,светог ед,а в момента не мисля,че нашите политици го правят.Аз също съм русофил.

Голям фен Аватара на Agartha
    Миличка, би ли обяснила какво означава славянин, кой е сериозният източник за това и къде виждаш славяни в България? (ако приемем, че съществуват)

Цитирай Първоначално написано от Agartha Виж мнението
    Миличка, би ли обяснила какво означава славянин, кой е сериозният източник за това и къде виждаш славяни в България? (ако приемем, че съществуват)
    Аз например се самоопределям като такава,защото говоря български език,защото ползвам славянската азбука и писменост.За мен като цяло българите сме славяни въпреки,защото имаме таква изградена ценностна система.
    Това „да приеме,че съществуват“ ми звучи иронично (е може би се бъркам),но защо мислиш,че няма такива в България? Не ни ли приемаш за славянски народ?

Голям фен Аватара на Agartha
    Беше иронично, да, но в никакъв случай не заядливо и с лоши чувства. Не го разбирай погрешно, просто се закачих шеговито.

Не, не ни определям като славянски народ. Но както и да е, исках да прочета мнението ти, моето няма значение.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от sofityoy Виж мнението
    Смятам,че това,което правят нашите политици,а именно да подрепят и да се водят непрекъснато от Американските идеи и „нереждания“ е погрешно!
    Разбира се, както е погрешно да се водим и по руските !
    също така от скоро сме европейци...
    Не отскоро, а отдавна !
    защото ползвам славянската азбука и писменост.
    Кирилицата се наричаше "славянска", за да не се дразни Русия/СССР, че пишат с азбуката създадена и въведена в употреба най-напред в България .

Това ,че сме им дали азбука още повече ни сближава. Езикът и манталитетът ни също са по близко до Русия. А ако не сме с Русия, значи сме със САЩ. Веднага си проличава кой не разбира икономическо обвързване. България няма собствена сила за незвисмост.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Според хари - явно да ! Според него, който обича Русия, мрази САЩ и обратното и не може да обичаш или мразиш и двете страни едновременно !
    каква обич, 30 годишен девствен кретен
    уважаме Русия, защото е направила за България повече, отколкото всички други страни взети заедно
    за сметка на това мразим кравария с причина
    едно добро не е направила за нас, обаче има дълъг списък на нещата, с които ни е преебала

Мега фен Аватара на draid
    Винаги е било забавно да чета постове как "От Москва ще останат кратери" и подобни апокалиптични сценарии свързани с гибелта на Русия. Забавно е как не вдяват някои хора, че още щом някой натисне копчето всичко ще свърши. Приятна заблуда е как едно несъвършено ПВО може да спре балистични ракети които носят десетки ядрени глави. Забавно е и как се говори за военно превъзходство. Такъв термин при наличието на оръжие за масово поразяване в такива количества просто не съществува.

Интересно е обаче защо американците все още използват руски ракетни двигатели.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Винаги е било забавно да чета постове как "От Москва ще останат кратери" и подобни апокалиптични сценарии свързани с гибелта на Русия. Забавно е как не вдяват някои хора, че още щом някой натисне копчето всичко ще свърши. Приятна заблуда е как едно несъвършено ПВО може да спре балистични ракети които носят десетки ядрени глави. Забавно е и как се говори за военно превъзходство. Такъв термин при наличието на оръжие за масово поразяване в такива количества просто не съществува.

и руски космодруми също

иначе не съм казал че мразя САЩ и тн

но след като политиката им не е в наша полза няма и как да ги харесвам

относно дали сме славяни или не е друга тема

но сме дали на славяните вяра писмо и култура
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Това ,че сме им дали азбука още повече ни сближава.
    Тях към нас - да, нас към тях - не !
    Езикът и манталитетът ни също са по близко до Русия.
    Това е силно преувеличено! Кое е близо - няколко думи с общ български корен? Граматиката е съвсем различна! Манталитетът също!
    България няма собствена сила за незвисмост.
    Как ще има, като има хора които се чудят на кого да се кланят?!
    Забавно е как не вдяват някои хора, че още щом някой натисне копчето всичко ще свърши.
    Вярно е - така всичко ще свърши... за всички, ако още не си се сетил !
    Забавно е и как се говори за военно превъзходство. Такъв термин при наличието на оръжие за масово поразяване в такива количества просто не съществува.
    Съществува и още как - американците правят каквото си искат почти по целия свят, на места където Русия не може да се намеси.
    Това пък откъде ?!
    Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    Къде видя обич и към какво, чадо ? Ти да не би да ревнуваш нещо ?

Град
    системата дегоба
    https://news.bg/int-politics/pentago...-sanktsii.html

http://www.pan.bg/view_article-1-270...vigatelya.html
    иначе за военното превъзходство се видя в Сирия руснаците изкъртиха изчистиха и извозиха

докато американците са обучили 5 командоса за борба с тероризма
    Последно редактирано от haritov : 05-29-2016 на 17:56
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    но сме дали на славяните вяра писмо и култура
    На кои славяни ? Само на една част от тях , като тях на всичкото отгоре ги е яд за това !
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    иначе за военното превъзходство се видя в Сирия руснаците изкъртиха изчистиха и извозиха

докато американците са обучили 5 командоса за борба с тероризма
    "Изкъртиха" защото са им близо и след като преодоляха шубето .
    Американците не го направиха, защото не са решили и не им изнася, нали се сещаш?

Град
    системата дегоба
    На кои славяни ? Само на една част от тях , като тях на всичкото отгоре ги е яд за това !
    Американците не го направиха, защото не са решили и не им изнася, нали се сещаш?
    кажи го на екипажа на доланд кук

иначе си прав америка има интерес там да е нестабилно

за това махната Садам и Кадафи с тия вълни от бежанци убиват Европа целенасочено познай защо

искам да те попитам ти подкрепяш ли тяхната политика?

това за славяните няма да го коментирам даже
    Последно редактирано от haritov : 05-29-2016 на 18:04

Мега фен
    https://www.youtube.com/watch?v=ioIbcouzpd4

шамара още преди години пееше за един такъв като теб

Супер фен
    Такъв термин при наличието на оръжие за масово поразяване в такива количества просто не съществува.
    какво количество ? по 2к бойни глави са им останали, от тях май по 300-400 готови за изстрелване на момента, ама се тая, де.
    САЩ ще загубят големите си градове, ама Русия е само санкт петербург и москва. Изтриеш ли ги, изтриваш и Русия. Обратното не важи за САЩ.

ама нали ги избиват със СПИН и от глад, закво да си цапат ръцете хуехуеухе :rofl: Прав си, се тая

грозен, спри да бъдеш наивен, като теб първи клякат.

аурисе , при изтрлване само на една десета от ракетите целия свят ще бъде в ядрена зима, бастун.

Мега фен
    при изтрлване само на една десета от ракетите целия свят ще бъде в ядрена зима, бастун.
    От чисто любопитство, имаш ли представа какво представлява теорията за ядерната зима?
    Наистина ми е интересно.

Супер фен
    еми ... в Европа и САЩ има парници - да му мислят мурзилките к'во ще ядат

ама те както и сега умират от глад ... не знам не знам ... лоша работа братле

с т'ва глобално затопляне току виж някой решил да охлади малко планетата

оня ден четох няк'ва статия, че 100 ядрени експлозии според компютърни модели ще охладят планетата средно с 1 градус

викам направо да почваме с охлаждането над Русия

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    От чисто любопитство, имаш ли представа какво представлява теорията за ядерната зима?
    Наистина ми е интересно.
    падат бомби и почва да вали сняг как

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    Ако не друго, поне на ирония е богат форума.

Град
    системата дегоба
    на никой не му трябва ядрена война

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от aurissaaaaa Виж мнението
    еми ... в Европа и САЩ има парници - да му мислят мурзилките к'во ще ядат

ама те както и сега умират от глад ... не знам не знам ... лоша работа братле

с т'ва глобално затопляне току виж някой решил да охлади малко планетата

оня ден четох няк'ва статия, че 100 ядрени експлозии според компютърни модели ще охладят планетата средно с 1 градус

викам направо да почваме с охлаждането над Русия
    Знам, че ги тролиш, ама факт е, че руската ядрена триада е последната гаранция за руския суверенитет и те си наливат страшно много пари в нея. И е по-голяма и модерна от американската.

Те и една Индия няма да нападнат, заради ядрените им оръжия. Китай също може да унищожи САЩ.

Но дори да бъде унищожена враждебна територия - смисъл няма, защото няма да бъде използваема, ами замърсена.

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от aurissaaaaa Виж мнението
    какво количество ? по 2к бойни глави са им останали, от тях май по 300-400 готови за изстрелване на момента, ама се тая, де.
    САЩ ще загубят големите си градове, ама Русия е само санкт петербург и москва. Изтриеш ли ги, изтриваш и Русия. Обратното не важи за САЩ.

ама нали ги избиват със СПИН и от глад, закво да си цапат ръцете хуехуеухе :rofl: Прав си, се тая
    По-добре си проверявай информацията преди да говориш глупости. Не че ми пречи да се забавлявам на творенията ти. Вземи прочети малко и какви са дългосрочните ефекти от използването на ядрено оръжие, че явно ти убягва. Достатъчно ми е някой да твърди, че може да има победител в ядрен конфликт, за да мога аз да твърдя, че въпросният е пълен глупак. И Санкт Петърбург и Москва са "изтривани" обаче Русия още си седи там където е била и това може би много дразни хора като теб.

Супер фен
    И Санкт Петърбург и Москва са "изтривани" обаче Русия още си седи там където е била и това може би много дразни хора като теб.
    аве нз дали още си седи там. Селяните така ги друсаха след псв, че дали са останали руснаци, а ? Как мислят форумните капацитети ?

Аз имам една мн яка теория. Тия, които са били в освободителната война - всичките са били от царската войска => до един са били избити от болшевиките с все семействата им.

Следвателно няма жив човек в Русия, на който българският народ да е длъжен.

Освен т'ва дори да предположим, че войната е била за да ни се помогне - отново - действие на руския царски двор е това, пък те си ги избиха та ...

Т'ва там горе Русия ли е изобщо или някаква фашисто-олигархична разградена барака с население, състоящо се от оцелелите от комуноидния конц.лагер ?

Смис. 'що я наричат хората Русия тази държава, след като руския интелектуален елит е избит още миналия век.

Що не се нарича селяндурия ? Или мурзилия ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си