.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Мноого голямо закъснение на цикъла

Здравейте! Чудя се дали някой е имал същия проблем, като моя. Вече 53дни не ми идва. По принцип ми идва към 40-тия чист ден, но сега няма никой. Направих си 3 теста-отрицателни. Видяло се е, че ще ходя на лекар, но възможно ли е това закъснение да е заради стрес покрай изпити, точно когато трябваше да ми идва ходех на зъболекар и ми слагаха адски много упойки, а пиех и много болкоуспокояващи. Нямам симптоми нито за бременност(нак-големия ми страх), нито симптоми за цикъл. Какво мислите? Имал ли е някой такъв проблем и какво се е оказало?

Мега фен Аватара на baby_baby
    Възможно е да е от много много неща но най-добрите отиди по-бързо на гинеколог защото това не е нормално

Нормално е защото цикъла може да ти закъснява от много неща,не само от бременност! От смяна на климата,от стрес,от здравословни проблеми може да ти закъснява,така че това не е голям проблем! Но ако искаш да си сигурна отиди на гинеколог,не е нещо болезнено!

Ами пазете се от забременяване. След това и да пишете във форума тука няма смисъл. Да гадаем ли ? Правите си кефа, после може ли да съм бременна ?!... Какво питаш вече. Да си внимавала!

Цитирай Първоначално написано от Amorenvivo Виж мнението
    Нормално е защото цикъла може да ти закъснява от много неща,не само от бременност! От смяна на климата,от стрес,от здравословни проблеми може да ти закъснява,така че това не е голям проблем! Но ако искаш да си сигурна отиди на гинеколог,не е нещо болезнено!
    +++

Пазила съм се, моля без изказвания от типа "Да си се пазила!", за да питам за други причини псвен бременност значи има защо Ще отида на лекар тази седмица, благодаря на всички, които потвърдиха, че бременността не е единствената причина

Мега фен Аватара на divergent
    Смяна на климата, стрес, лекарства, храни или разни вещества - фактори много. Най-добре отиди на лекар, за да си по-спокойна.

Когато един,двама са написали идентични коментари няма смисъл от повтарящи се коментари! Когато нямате какво да коментирате по-добре недейте да го правите!

Мега фен Аватара на divergent
    Цитирай Първоначално написано от Amorenvivo Виж мнението
    Когато един,двама са написали идентични коментари няма смисъл от повтарящи се коментари! Когато нямате какво да коментирате по-добре недейте да го правите!
    Не ме бий де, само за климата съм се повторила!

Цитирай Първоначално написано от divergent Виж мнението
    Не ме бий де, само за климата съм се повторила!
    Хахахах няма да те бия! Коментара ми се отнасяше за всеки не за определен човек!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си