.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Главно към момичетата

Съвсем набързо ще опитам да разкажа . Събрахме се сега за бала с приятели във Варна - знаете пиене , ядене ии така , ок ... Имаше едно момиче от компанията , танци ,танци и толкова бързо стана каквото стана почнахме да се натискаме , целувки и т.н . Вечерта беше перфектна ..това момиче адски много ми хареса , опитах се да и пиша на другия ден така и така , но няма никой не го вижда и не го вижда ... Моля момичета и момчета напишете няколко реда , благодаря!

та какъв ти е въпроса? Или просто момичето няма интернет да види (което е малко вероятно) или просто не иска да си пише с теб...на бала сте били пияни най-вероятно и това често води до такива грешки...може въобще да не е искала да става така...пък може да се прави на недостъпна...ддз.Ако можеш по някъв начин да й се обадиш ще е добре.

ами не можем да ти помогнем, да вдигнем вместо нея, или нещо такова.
    кофти се е получило, вероятно за нея това е наистина пиянска изцепка. ако е нещо по-различно ще ти върне обаждане, но ако не го направи до няколко дена, забрави тая история

Ти си бил единствения трезвен,щом помниш какво се е случило! Не може след алкохол,наркотици и още какво ли не да очакваш да се получи някаква връзка! На трезва глава момичето нямаше да те докосне дори,а камо ли да те целува и да се натискате! И тя го е показала с това че не ти е отговорила! Тя го е видяла,но просто не иска и няма желание,за контакт с теб приеми го и продължавай напред,без да досаждаш на момичето!

^ И аз така помислих , но едно не успях да разбера . С братовчедка й се чухме , тя беше разбрала също за случката . Това което най ме учуди , бе това , че въпросното момиче е имало същия случай , но с друго момче ( и пак не се били познавали кой знае колко ) .. та с него си поддържала връзка след това . Това бяха думите на братовчедка й ..

Цитирай Първоначално написано от V.Bojikov Виж мнението
    ^ И аз така помислих , но едно не успях да разбера . С братовчедка й се чухме , тя беше разбрала също за случката . Това което най ме учуди , бе това , че въпросното момиче е имало същия случай , но с друго момче ( и пак не се били познавали кой знае колко ) .. та с него си поддържала връзка след това . Това бяха думите на братовчедка й ..

Ти на принципа имала е връзка с непознат,дай сега и аз да се пробвам ли си?! Това че е имала връзка с него си избира само и единствено тя! Щом теб не те е потърсила,дори не ти е отговорила е пределно ясно че с теб не иска да има нищо общо освен,че е имало пиянска вечер! Не знам защо не искаш да приемеш фактите!

Мега фен Аватара на baby_baby
    Изчакай няколко дни може по много причини да не ти пише ако до няколко дни не ти пише значи е било защото е била пияна

Абе мама му стара на този свят толкова момичета ти сеа за едно момиче с което си се натискал в Море от любов ако съществуваше още щеше да я поканиш

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Имаше едно момиче от компанията , танци ,танци и толкова бързо стана каквото стана почнахме да се натискаме , целувки и т.н . Вечерта беше перфектна ..това момиче адски много ми хареса , опитах се да и пиша на другия ден така и така , но няма никой не го вижда и не го вижда ...
    Изтрезняла е брат ! Трябвало е да действаш тогава - сега най-вероятно е късно!

Голям фен Аватара на KaRiNa.Ni
    Цитирай Първоначално написано от Setaabrat Виж мнението
    Абе мама му стара на този свят толкова момичета ти сеа за едно момиче с което си се натискал в Море от любов ако съществуваше още щеше да я поканиш
    +

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си