Първоначално написано от solo_ Човек сам си изгражда бъдещето. Така си е.Ако и намери правилния човек да му помогне,е идеално.
Първоначално написано от deitona22 Тправилния човек Такива хора не съществуват.
Първоначално написано от solo_ Такива хора не съществуват. Има ги,ама не сме ги открили още или поне аз де.. Първоначално написано от divergent Аз просто анализирам мъдростите на чичо Илия, не съм тръгнала да живея, предпочитам да си бъда смотана, но с достойнство! Ходи си яж шоколада,не се опитвай да анализираш !
Първоначално написано от deitona22 Има ги,ама не сме ги открили още или поне аз де.. Хайде, отивай за зелен хайвер, deitona22.
Първоначално написано от solo_ Хайде, отивай за зелен хайвер, deitona22. Бързо ме прати натам.Ама че странен ник имам
Първоначално написано от deitona22 Ходи си яж шоколада,не се опитвай да анализираш ! Това ми прозвуча сякаш искаш да ме умори диабет... Айде да не се кълнем, а?
Първоначално написано от divergent Това ми прозвуча сякаш искаш да ме умори диабет... Айде да не се кълнем, а? Мислех че шоколада е подействал вече...язък...хапни още малко комбинация със захарен памук
Правила