.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Believe in the hype.
    Guest

Много звиждам.....

Здравейте,на 17 години съм и с най-добрия ми приятел сме като дупе и гащи,та аз му завиждам много ,техните му купуват каквото иска а нашите нямат тези възможности и се дразня,защото когато му трябва нещо не го търси а си идва само ,а същото нещо което търся и аз го търсех 2 седмици и кво к*р с извинение..завиждам му накратко и се дразня напрово побеснявам..... решение ?

Голям фен Аватара на Agartha
    Открадни му това, което искаш и не му го показвай. Като ти мине меракът, върни му го.

Мега фен Аватара на Dwyd96
    Цитирай Първоначално написано от Agartha Виж мнението
    Открадни му това, което искаш и не му го показвай. Като ти мине меракът, върни му го.
    Морално пропаднал си

I like it

До автора: Понеже много хора ще почнат да ти дрънкат как материалните блага нямат значение и че човек може да е щастлив и с малко.... аз ти казвам да не им вярваш... Виждал ли си някой да плаче на яхта?

Та сега сериозно.. На 17 години си... Като искаш нещо почни работа събери пари и си го вземи, само с търсене ако ставаше, частен самолет щях да имам вече

Хайде, за да не се лигавя и троля, ще дам сериозен съвет.

Сядай си на задника и се образовай. Все тая е дали имаш телефон с двуядрен процесор или Samsung-че с qwerty.
    Материалните неща са за да улесняват живота, докато градим останалото. Гадно ли ти е да ти се смеят, че си с изтъркани джинси и скчупен дисплей на евтиния си телефон, докато другите са облечени като от подиум и размятат апарати за по 1000-2000 лева? Ако ти е гадно - все ми е тая за теб, оправяй се.

Ако не ти е гадно, има хляб. Развивай се, намери си плюсовете и наблягай много сериозно на тях. Поне 10 000 часа (сещаш се), а след това виж кой ще се смее последен. За 17 годишен си още много много малък, че да искаш. Ако си ми дете, ще те шамаря при дума "искам". Първо се дава.

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Цитирай Първоначално написано от Dwyd96 Виж мнението

До автора: Понеже много хора ще почнат да ти дрънкат как материалните блага нямат значение и че човек може да е щастлив и с малко.... аз ти казвам да не им вярваш... Виждал ли си някой да плаче на яхта?
    съгласен съм!

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Цитирай Първоначално написано от Agartha Виж мнението
    Ако ти е гадно - все ми е тая за теб, оправяй се.
    нали се сещаш че няма човек който да се радва че му се подиграват? друг е въпроса че на някои хора не им пука за мнението на подиграващите се (защото тези които се подиграват с подобни неща са пълни кретени) а други го взимат доста навътре

Цитирай Първоначално написано от YoungBloodZ Виж мнението
    нали се сещаш че няма човек който да се радва че му се подиграват? друг е въпроса че на някои хора не им пука за мнението на подиграващите се а други го взимат доста навътре
    Нали прочете, че не съм написал, че трябва да се радва?

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Believe in the hype. Виж мнението
    Здравейте,на 17 години съм и с най-добрия ми приятел сме като дупе и гащи,та аз му завиждам много ,техните му купуват каквото иска а нашите нямат тези възможности и се дразня,защото когато му трябва нещо не го търси а си идва само ,а същото нещо което търся и аз го търсех 2 седмици и кво к*р с извинение..завиждам му накратко и се дразня напрово побеснявам..... решение ?
    Не завиждай и не давай вид че ти пука. Ако толкова много мечтаеш за някаква вещ - събери си пари и са я купи !

Голям фен Аватара на KaRiNa.Ni
    Завиждането до нищо хубаво не води.Никой не си избира при кои родители да отиде.Завърши си средното образование,започни работа и учи за да постигнеш целите си...със завиждане само няма как да имаш това което искаш.

Мега фен Аватара на draid
    Ти ще да си един истински "най-добър приятел"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си