Първоначално написано от Dwyd96 Аз като учех статистика в даскалото си спомням че имаше формули по които се смятаха.. Всичките лекции имам, с всички формули, нищо не мога да разбера, нито някой друг от специалността ... МНого крайно.
Първоначално написано от soap Всичките лекции имам, с всички формули, нищо не мога да разбера, нито някой друг от специалността ... МНого крайно. Знам.... И аз нищо не разбирах на тоя предмет.... Даже и счетоводството имаше повече логика
Първоначално написано от soap Всичките лекции имам, с всички формули, нищо не мога да разбера, нито някой друг от специалността ... МНого крайно. Явно във вас е проблема. Че е скучна, скучна е. Но не е неразбираема, а и е важна особено за икономиката.
Първоначално написано от inewton Явно във вас е проблема. Че е скучна, скучна е. Но не е неразбираема, а и е важна особено за икономиката. -.- Не точно. Важна е, но някои неща от статистиката са пълна глупост... Но ти сигурно си по-наясно
Първоначално написано от Dwyd96 -.- Не точно. Важна е, но някои неща от статистиката са пълна глупост... Но ти сигурно си по-наясно Не знам. Аз уча само частта от статистиката, която се използва във физиката.
Правила