Първоначално написано от АгентМура Tи си беполезен боклук. Жадно за внимание псе! тоя пък я се стегни, гейтак
Първоначално написано от YoungBloodZ тоя пък я се стегни, гейтак Той не е гей, той е само една кофа.
Първоначално написано от YoungBloodZ тоя пък я се стегни, гейтак Без лоши думи в интригантската ми тема
Когато разкрия една от другите си самоличности целият форум ще замлъкне.
Първоначално написано от Dwyd96 Без лоши думи в интригантската ми тема "гейтак" е най-милото нещо което бих могъл да кажа за него Първоначално написано от inewton Той не е гей, той е само една кофа. той и кофа не е
Първоначално написано от YoungBloodZ "гейтак" е най-милото нещо което бих могъл да кажа за него той и кофа не е Добре, кофа с хемороиди.
Първоначално написано от inewton Когато разкрия една от другите си самоличности целият форум ще замлъкне. Ти си един от онея дето ги ебяха приятелките им Кво има да замлъкнат
Първоначално написано от Dwyd96 Ти си един от онея дето ги ебяха приятелките им Кво има да замлъкнат Не, писал си ми на ЛС (на другия профил).
Първоначално написано от inewton Не, писал си ми на ЛС (на другия профил). Едва ли си Грозния.... Нито пък dreamwalker. Не те ли е срам да се представяш за момиче
Първоначално написано от Dwyd96 Едва ли си Грозния.... Нито пък dreamwalker. Не те ли е срам да се представяш за момиче Мога да се представям за всичко.
Dwyd96 що си с аватара на Електра? знам че Електра не си ти...
Първоначално написано от inewton Мога да се представям за всичко. Болен мозък
Първоначално написано от Dwyd96 Болен мозък Моя фейк поне е умрял/а преди много години... Ти си болен мозък. Разби й сърцето. Тя още жалее за теб. Никого не можеш да излъжеш, че си Electra.
Първоначално написано от YoungBloodZ Dwyd96 що си с аватара на Електра? знам че Електра не си ти... Знанието е хубаво нещо .
Първоначално написано от inewton Ти си болен мозък. Разби й сърцето. Тя още жалее за теб. Никого не можеш да излъжеш, че си Electra. На мене просто ми харесва снимката
Първоначално написано от Dwyd96 На мене просто ми харесва снимката И на мен. Да не мастурбираш на нея? Това е запазено за Мура solo_.
Първоначално написано от inewton И на мен. Да не мастурбираш на нея? Това е запазено за Мура solo_. Те не са електра
Първоначално написано от Dwyd96 Те не са електра Знчм, че не са, ама и ти не си. Признай си, че фейкът ти е някой еднодневен трол. Ти не можеш да играеш като мен.
Първоначално написано от inewton Знчм, че не са, ама и ти не си. Признай си, че фейкът ти е някой еднодневен трол. Ти не можеш да играеш като мен. Не е еднодневен.... Но и ти не си Indistinct
Първоначално написано от Dwyd96 Не е еднодневен.... Но и ти не си Indistinct Добре, еднотемен. Какво залагаш?
Моя фейк.... Прати ми моя фейсбук на лично
Първоначално написано от Dwyd96 Не е еднодневен.... Но и ти не си Indistinct не разбрахте ли вече че аз съм Indistinct? Първоначално написано от Amorenvivo Какво се обясняваш,на един и същи човек! Номера няма да даваш,аз му казах на въпросното чудо Indistinct и YoungBloodZ който са един и същи човек
Първоначално написано от Dwyd96 Моя фейк.... Прати ми моя фейсбук на лично Дай направо публично, а?
Първоначално написано от inewton Дай направо публично, а? Ok
Времето ви изтича
Правила