.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 152

Hybrid View

Повече от фен Аватара на KokoDjambo
    Цитирай Първоначално написано от KaRiNa.Ni Виж мнението
    Какво се занимавате?! Данита е реге на Ивчока и иска всячески да си натърти мнението,само че така с други профили не става мила. Който иска да си прави анален секс,който не иска не здраве да е.Не знам какво толкова има за коментиране.Това е като на кутийте на цигарите пише че са вредни и могат да предизвикат смърт,но никой не се отказва и с аналният секс е така колкото и злобни коментари да пишеш пак няма да накараш хората да спрат да го правят.
    Затвърди ми се впечатлението, че си изключително ограничена или ограничен. Мисля, че си второто и ми приличаш на някой дърт чекиджия, който е тук да се възбужда с подбни писаници! А защо е така ще се обоснова, защото по твоята логика кой на кого е фейк ти трябва да си фейк на RABALKA за да си такава/такъв защитник на аналният секс!
    Ама не помисли, че може да са я чукали отзад и да се е насрала и затова да е унизителен за нея аналният секс! Смях!
    Вива канари...!!

Голям фен Аватара на KaRiNa.Ni
    Цитирай Първоначално написано от KokoDjambo Виж мнението
    Затвърди ми се впечатлението, че си изключително ограничена или ограничен. Мисля, че си второто и ми приличаш на някой дърт чекиджия, който е тук да се възбужда с подбни писаници! А защо е така ще се обоснова, защото по твоята логика кой на кого е фейк ти трябва да си фейк на RABALKA за да си такава/такъв защитник на аналният секс!
    Ама не помисли, че може да са я чукали отзад и да се е насрала и затова да е унизителен за нея аналният секс! Смях!

Желязна логика,аз не защитавам аналният секс! А просто всеки е свободен да си прави каквото иска,и никой не може да го ограничава ок съгласна съм за мнение ама ива прекрачи всякакви граници с тези злобни коментари как едвали не ние жените които го правим сме били дебилни и нещо друго каза което много не го запомних.И аз изказвам мнения ама не си го натъртвам и не се панирам кой ме обсъжда и кой не. А за Рабалка не я познавам изобщо,както останалите от форума а теб пак най-малко и не ми се спори,каквото искаш ме наричай аз действам на живо с нападки а не в измислен свят.

Желязна логика,аз не защитавам аналният секс! А просто всеки е свободен да си прави каквото иска,и никой не може да го ограничава ок съгласна съм за мнение ама ива прекрачи всякакви граници с тези злобни коментари как едвали не ние жените които го правим сме били дебилни и нещо друго каза което много не го запомних.И аз изказвам мнения ама не си го натъртвам и не се панирам кой ме обсъжда и кой не. А за Рабалка не я познавам изобщо,както останалите от форума а теб пак най-малко и не ми се спори,каквото искаш ме наричай аз действам на живо с нападки а не в измислен свят.
    И?
    Вива канари...!!

Голям фен Аватара на KaRiNa.Ni
    Цитирай Първоначално написано от KokoDjambo Виж мнението
    И?
    И ще те помоля повече да не замесваш мен,не ме познаваш както аз теб. Приятен ден!

И ще те помоля повече да не замесваш мен,не ме познаваш както аз теб. Приятен ден!
    А ти защо замесваш хора, които не познаваш? Ти изказа мнения тя също! Или да се правиш на интересна и да трупаш мнения? Смешен си!
    Вива канари...!!

Мега фен Аватара на solo_
    И съм на седмото небе.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си