- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Кой е най-големият сноб във форума?
Мура, пак ли няма кой да ти го сложи, че си толкова агресивен?
само не разбирам защо тези са в анкетата?
Зайче..
Indistinct
nIkEnCeTy_bE
haritov
не ставаше въпрос за мен... просто се чудех защо тези хора присъстват в анкетата![]()
Агарта, крадлив боклук, неопитомено бясно животно. Пожелавам най- омразния от теб сноб да ти се подиграе пред най- добрите ти приятели, да се напикаеш от срам, и като понечиш да си тръгваш, да се спънеш и да си счупиш зъбите като паднеш по лице.
Последно редактирано от АгентМура : 06-14-2016 на 16:40
Всички сте едни и същи обезпокоени псета и затова всеки от вас е с по- няколко акаунта. Този сайт може и да бива доминиран от едно изключително обезпокоено, психично болно псе и никой да не знае това освен самото то и да се превива от кикотене в леговището си заради това. Защото е болно и не знае какво става. Пожелавам ви като се събудите утре, да си пресрещните големите пръсти на крачетата в някоя тъборетка, покварни мискини такива!
Това ме изпълва с радост и щастие!
1. Сутрин ставам.
2. Мия се.
3. Пред компютъра сядам.
4. Влизам тук.
5. Шизофренията виждам.
6. Ще се любувам на Indistinct, защото тя е неземно умна и греховно красива! <3 Indistinct ме изпълва с щастие към природата, птичките, чара и красотата.
И влизам в хармония с природата.
После съм на седмото небе.
_)_
Всички сте мизерни мръсни псета, които не заслужават да живеят. Вие сте неверници. Защо се правите на толкова велики?! Какво сте постигали вие пък? Аз се чувствам подтиснат от шибани псета като вас, които ходят важно като дефилиращи манекенки, които и 5 стотинки не струват всъщност. Яжте пишки и си разболейте гърлото от мръсотията, която ще ви пуснат!