- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Моят фейк :(
Петър и Гошо са приятели от малки. Петър става депутат. Гошо е близък приятел на Петър. Гошо е вербуван. Петър чете учебници в университета и книги от библиотеките, Гошо чете книги, които ги няма в библиотеките.
Петър поддържа близки отношения с Гошо. Гошо получава задача да влияе на Петър за даден закон, защото той е важен за някоя цел на ордена. Петър прави каквото си иска. Ебе курви. Пуши пури. Ходи на почивки. Само се грижи за закона, който смята, че неговия приятел е дал като съвет. Съвет. Няма заповед. Няма заплаха. Няма конспирация. Когато Петър настъпи линията, Гошо знае къде трябва да се натисне, за да може Петър пак да се върне в правия път.
Гошо си живее нормален живот. Получава 35 000 на година. Кара Тойота и не се притеснява, че камерите го снимат по телевизията, интервюта го правят известен и папараци го дебнат на плажа. Гошо е никой. Петър е важна клечка.
Гошо е вербуван.
Чете книги, които ги няма в библиотеката.
Получава задача да влияе.
Това групировка ли е? Избирате си депутат, намирате приятелите му, и го почвате?
:Д
Яко.
Иначе горкия Петър, ако насочат внимание на медиите към банковите му сметки..
Добре. А Хитлер как е действал? Как елиминира всяка конкуренция?
Гошо за съжаление не го може. Няма ораторски качества. Не може да сплотява.
А ако Петър има сигурността на настъпи линията и се скара с Гошо? Когато петър например държви всички медии и има цяла куп хора зад гърба си?
Всъщност като се замисля, Петър не трябва да има цял куп хора зад гърба си. Защото ще го предават. Трябва да има няколко, които да познава добре. И още няколко, които първите не познават. Подобно нещо. Петър ще възложи задачи на тези няколко души, а другите ще ги следят. Останалите да не знаят нищо, да са само изпълнители.
Аз се отнасям по-сериозно към теб, уважавай разговора и го прави ти също. Отдавна съм спрял ироничните закачки към теб, както и да те баламосвам с празни приказки. Ако искаш, мога да върна стария си начин на държание към теб, за мен не е проблем.
Това беше елементарен пример. Не задълбавай, логични са отговорите на въпросите ти. На някои дори сам си си отговорил - тук и в други твои постове.